|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Şuanki lastikler yılmazın kauçuk lastikleri. bulabilirsem latex almayı düşünüyorum. Alıntı:
1. Deneme amaçlı yaptığımdan zıpkının boyunu ayarlayamadım birdahaki sefere 100 veya 110 luk yapacağım bunuda bir kendine getirdikten sınra. 2. Evet lastik kısmını daha önce yaparken 2 lastik geçecek gibi dşünmüştüm. o yüzden iki lastik takabilirim.. 3. Şiş konusunda şişimde yılmazın şişi tornacı arkadaş var onun atelyesinde yeni şişler yapacağım. Bunlar önerini dikkate alarak gül dikenli olacak. 4. "tetik mekanızmasına serbest kalan ipi tutmaya yarayacak bir parça daha eklemen iyi olur (bu parça tetikle beraber boşalıp ipi serbest bırakır)" Burda nasıl bir mekanizmanın çalışması gerektiğini ve mantığının ne olduğunu anlayamadım açıkçası. Menzil konusundada 2 sandalyeye zıpkını sabitleyerek 5 metre mesafedeki sigara paketine isabet alarak 8 de 8 vurabildim. Tabi bu karadaki mesafe. su altında ne olabilir onu hiç bilmiyorum. Bu mesajı üçüncü yazışım 2 kere internet alıntıya cevap verdiğimde kilitlendi kaldı baştan yazmak zorunda kaldım bende . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyseki firefox var sonolarak yazdığımı kopyaladım ve firefoxdan gönderdim.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
resımlere devam.... | seyirsubayi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 22-12-2008 18:56 |
süroza devam | delvel | TATLI SU AVI | 4 | 19-12-2008 22:40 |
çerezlere devam... | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 12-05-2007 20:17 |