|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sanırım Çeşme açıklarında bir batık varmış.Aslında dedeleri orada bulunuyomuş. Ama koordinat olmadığı için gidemiyouz Turgay bey.Bunlarla idare ediyoruz.Umarım sizede rastgelir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() murat bey güzel av olmuş tebrikler rastgele
![]() |
![]() |
#13 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, kusuruma bakma sana yeni cevap yazıyorum.
Üzüntüler arka arkaya geldi, önce kaza bir hafta sonra (pazertesi günü) Babamı kaybettim. Av raporların Maşallah çok güzel devamının gelmesini dilerim. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim Bey,başınız sağolsun,Allahtan rahmet sizede sabırlar diliyorum,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
N38 13.327 E26 14.451 N38 13.358 E26°14.580 Derinlik 72-76 metrelerde
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok üzüldüm İbrahim.Allah rahmet eylesin.Sıkıntılar üst üste gelmiş gerçekten.Umarım Bu son üzücü olay olmuştur senin için.Raporum için yazdıkarınada teşekkür ederim.Ama yalana gerek yok.Senin avında harika.Aslında sıradan bir av değil resmen uzun zamanların acısını çıkartacak bir av olmuş.Tekrar başın sağolsun.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim Mustafa bey.Sizede rastgelsin.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() En kısa zamanda deneyeceğim Erdoğan bey.Bilgi için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Allah sabır versin
1966/Bornova Bu mesaj en son " 16-04-2009 " tarihinde saat 14:45 itibariyle Salih Reis tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21.07.2007 tarihli av videoları... | Uzm.Dr.Rastgele | Videolar | 30 | 08-08-2007 23:35 |