|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() walla imbat bılır 1.5 2 kg larını tuttum (hatta 1993 te paragatla 5.5 kg sunu da tuttum da bu adam bir alem walla
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben bu sene 3-4 tane tezgahlarda gördüm topu topu ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi gerçekten hoş çipualar bizde çanakkaleli olarak karşıdan kenardan rapanayla 11 kilo 300 gram yakalayan abimizi gördük yani
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
Bu büyüklükte paşa Buralarda varmı da biz yakalamadık.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok güzel kareler birleşmiş süperler 9-10 yaşlarımda balıklıovada babam ve amcam ırp cekerlerken bır tane 5,5 kg lık cıkmıstı kendı adıma gordugum en buyuk paşaydı.
ama bızım boyle guzel balıklar ıcın bunlarla tanısmamız ıcın lıdakılere özgürlük şansı tanımalıyız ki büyüsünde gelsın. ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu adam bunları ispanyada yakalıyor.bize bişey kalmıyor.
şimdi bu adama bişey diyecem fakat yöneticiler forum kurallarını hatırlatacaklar. ![]() ![]() tövbe tövbe
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bunlar adamı yer be ben tıstım
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |
Denizin içini görmek için | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-12-2007 22:23 |
Uydudan avlandığınız bölgeyi görmek için. | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 27-11-2005 22:17 |