|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle tüm forum üyelerine selamlar saygılar.Her cumartesi ve pazar günü Urla çeşmealtı limanından balık avı turu düzenliyorum.Katılım 6 kişi ile sınırlı olup teknemiz 7 mt boyundadır.Teknede gelişmiş fishfinder bulunmaktadır.Katılmak isteyen arkadaşlarımız bana 0539 564 9810 nolu telefondan ulaşabilirler.Katılım olduğu takdirde hafta içide tur düzenliyoruz.Saygılarımla.
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Sanırım zaman zaman katılmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır...
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey öncelikle hoşgeldiniz...teknenin fiyatı konusunda da bilgi verirseniz seviniriz...site üyelerine bir ayrıcalığınız da olabilir umarım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz. sanırım istifade edebiliriz. bu arada paylaşımlarınızıda bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Foruma daha önce üye olmuştum fakat uzun süredir yazamadım.Tekrar hoşbulduk diyorum herkese saygılar.Bundan sonra daha fazla paylaşım yapabilirim diye düşünüyorum.Katılım için düşündüğüm rakam 30 ytl dir.Hafta içi en az dört kişililik bir katılım söz konusu olursa 20 ytl gibi düşünüyorum.
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz...bana sanki biraz pahalı gibi geldi arkadaşlar ne düşünür bilemem tabii...
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() banada pahalı geldi az esnerseniz düşünürüz
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() oncelıkle merhaba hala balık turu duzenleyıp duzenlemedıgınız hakkında bılgı verırsenız sevınırım... cevabınızı beklıyorum
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Malesef kısa bir süre önce teknemizi sattık.İlginize teşekkür ederim.
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Konu geçerliliğini yitirdiği için kilitliyorum.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası Balık Turu | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 10-11-2009 17:46 |
balık avı turu | orkskun | Tanışma | 2 | 09-09-2008 18:08 |
yanlışmı yapıyorum | ramazanuçar | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 12-09-2006 15:58 |