|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey ellerinize sağlık,
Sargozlarda süpermiş... bu arada levrekleri de inci gibi dizmişsiniz, onları da yemli oltayla mı avladınız. güzel paylaşımın için teşekkürlher
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Hasan Hüseyin bey.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür edem Turgay abi.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yorumun için teşekkür eder daha irilerinin sana denk gelmesini dilerim.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende yorumun için sana teşekkür ederim Kıvanç.Seninde paylaşımlarını bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Salih bey.Levrek konusu gerçekten ilginç bu sene.Levrekleri yaklaşık 20 metre derinden ve tabandan,dediğiniz gibi yemli olta ile alıyoruz.Ama boyları hemen hemen hep aynı.Daha irileri denk gelmiyor.Onlar sanırım kıyıda canlı balık peşinde koşuyorlar.Yorumunuz için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#18 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler muratbey avlarınızın daha da bereketli geçmesini dilerim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Gerçekten çok bereketli bir av olmuş tebrik ederim...
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat abim paylaşım ve güzel kareler için teşekkürler,belli ki keyifli ve güzel bir av olmuş,yanlış anlaşılmasın ama levreklerin ve Karagözlerin boyları biraz ufak gibime geldi
![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 12-10-2009 " tarihinde saat 12:19 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15.01.2010 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 57 | 18-02-2010 12:28 |
2009 dan seçmeler | Hasan BALIKÇI | ANILAR | 43 | 12-02-2010 20:46 |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
İlk av raporum... | murcey | TATLI SU AVI | 8 | 06-10-2008 20:12 |
Mardin Raporum | iesencan | Videolar | 6 | 06-08-2007 06:07 |