![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar,site üyeniz Murat Adak (alperen77) ın tavsiyesi ile siteye girdim ve çok beğendim tebrik ederim.Çok güzel bir site olmuş,bende burada kendi avlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben Çeşme Ildırı da oturuyorum ve kendi teknemle balık turları düzenliyorum.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler,herkese iyi günler bol avlar diliyorum.
Barış Tutak 09-09-1974 ÇEŞME-ILDIRI KÖYÜ Bu mesaj en son " 12-10-2009 " tarihinde saat 18:50 itibariyle Sargoz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Barış kaptan, aramıza hoş geldiniz.
Tekneniz hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim, varsa resmini koyar mısınız?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hosgeldınız keyıflı paylaşımlar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz.. kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle.
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptan hoşgeldin aileye ve dostluklların arasına keyifli paylaşımlara inşallah
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() barış kardeşim aramıza hoş geldin dilerim tüm isteklerini tüm dileklerini burada bulursun
![]() ![]() ![]() NOT=Bu arada eğer oğuz amcayı tanıyorsan selamımı söyleyiver Bu mesaj en son " 12-10-2009 " tarihinde saat 18:50 itibariyle Sargoz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() barıs kardes aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Barış öncelikle aramıza hoşgeldin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT : Bu arada büyük harfler ile yazılan mesajlar forumumuzda bağırma anlamına gelir,mesajını bu yönde düzelttim bilgine .....
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Barış kardeşim hoş geldin keyifli forumlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Muratın arkadaşı bizim arkadaşımız her zaman başımızın üzerinde yerin var... Avlarını 4 gözle bekliyoruz.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |