|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Benden farkın kalmamış vallaha ![]() ![]() Sen yinede almışsın zevkini odun ateşinden ellerine sağlık. ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutlar başarılarının devamını dilerim.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() necati kardeşim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() en basta tum ekıp arkadaslarımı tebrık ederım ogun ben arkadasımın dogum gunundeydım butun dostlar yenı toplanmıs pasta uflenıyordu bır baktım telefonum calıyor dadaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ben bırden balık sevdasına dogum gununu unut verdım ![]() ![]() ![]() neyse yola koyulduk ve degerlı abım hasan abı ve kardesım serkan bızı beklıyorlar oradan bır kac arkadasıda alıp hemen yola koyulduk ınanırmısınız bılmem ama ben ogun balıka gıderken tam 1 gun uyku uyumamıstım ve balık gunude uyumadım anlıyacagınız 2 bucuk gun uykusuz kaldım ![]() serkan kardesım dedıgı gıbı sansız gunundeydı ama cayları sahaneydı ellerıne saglık kardesım ![]() hasan abım sana defalarca tesekkur ederım super bır ınsan ve degerlo bır abımsın her sey superdı bız bunu hep yapıyoruz artık alıskanlıkta oldu balıksız olmuyo ama sohbetsız hıc olmuyo ![]() ıshak abım senıde orada gormek cok hos keyıf verıcıydı o sohbetını cok ozlemısım cok guzzel dakıkalar gecırdık hep beraber ayaklarınıza dılınıze muhabbetınıza saglık abım Necati abı ve Doğan kardesım sızlerde cok sagolun ıyıkı varsınız hepınız canı gonulten tesekkurler evettt vıdolar bu fotolardan dahada harıka goreceksınız ben bıle tekrar tekrar ızlemek ıcın dort gozle beklıyorum TUM EKIBI CANI GONULDEN KUTLARIM ORADA OLAN VE OLAYAN TUM EKIBI
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Heytbe bütün abilerim ve üstadlar bir arada
![]() Bu ne güzel bir tablo ![]() Göğsüm kabardı ![]() Hepinizin gözlerinden öpüyorum Butablonun bozulmaması dileğiyle SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yine bir Hasan Abi klasiği;
Maşallah, hepinizi tek tek kutluyorum harika bir gün geçirmişsiniz. Her zaman olduğo gibi balık bahane sohbet şahane...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ekip mükemmel balık mükemmel muhabbet şahane bundan iyisi can saglıgı hepinizi tebrik ederim daha nicelerine rastgele
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ferdi bey merhaba tahmin ediyorum photoshop ile yapılmış ama gerçekten çok güzel değil mi
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |