|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Havanın bulutlu dalganın idare eder olduğu istanbulda pelikan marka(üstü mavi alt beyaz) sahteyle av denemem. ilk gün 8 levrek ikinci gün 11 levrek.hepsi yarım saat içinde oldu.acemi şansı diyelim ![]() videolarınıda koyacağım. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 13-11-2009 " tarihinde saat 12:13 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resimler ve Konu düzenlendi.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık böyle acemi şansı herkesin başına...
Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Akın bey aramıza hoş geldiniz..
aceminin böylesine can kurban.. Levrekler harika.. Bundan sonraki avlarınızda hep böyle olsun.. Rastgelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla iki gün ardı ardına geldi.sonrasında askerlik mevzu araya karışınca bir ay uzak kaldım.sonrasında bir iki gün denedim sadece vurup kaçanlar oldu sanırım havaların güzelliğinden olsa gerek.işin ilginç yanı ordaki balıkçılarda pelikan rapalayı satan balıkçıda levrek yakaladım dediğimde bön bön bakıyor.ikinci gidişimde fotoğraf makinemde yanımdaydı.şans ,eşimle balık yemeye gittik,arabanın arkasındaki oltayı deneyeyim dedim balık geldi.sadece levrek için değil denizde ilk av denemem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Böyle spontane gelişen avlarda insan daha başarılı oluyor sanki
![]() Tebrik ederim gerçekten çok güzel balıklar darısı tez vakitte başıma ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() akın abi tebrık ederim daha iyilerine insallah..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla en iyisi dolaşmaya gitmek.umutsuz olunca daha iyi geliyor.aynı gün şunu farkettim.8 tane ardı ardına yakaladım güneş çıktıktan sonra çıt yok.şaka gibi.daha önceden alabalık felan yakalarken olurdu öğlen sıcağında en iyi avcı olsan zor gelirdi.ama hava bulutlanınca her atışa balık gelirdi.saldırgan balıkların hepsi aynı sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ahhh ahhh bole acemı sansı bızde de olsa tebrıkler
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler,güzel av olmuş,afiyet olsun....
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() böyle acemı sansı herkesın basına
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |