|
Balığa Giderken Yanınıza Neler Alınmalı Balığa Giderken Yanınıza Neler Alınmalı... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkavında kışın en gerekli olan üşümemektir böyle bir elbise sizi üşütmez ve balıkavını yapabilirsiniz,böyle bir elbise sizin bazen kurtarıcınız olabilir çünki bu elbise ile suya düşerseniz sizi suyun üstünde tutar ve belli bir süre suyun soğukluğundan etkilenmeden yardım bekleyebilirsiniz genellikle tekneden balık avlayanların giydiği bir elbisedir.
fiyatı pahalı olmasına rağmen(129 euro) hayat kurtarıcı özeliği nedeni ile tekneden balık avlayanlara tavsiye edilir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Malzemeler komple alındığında ucuza gelebilir bazen bu resimlerdeki malzemeler gibi bu malzemelerin hepsini 150-200 euro arası alabiliriz.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm malzemeler harika görünüyor. Fakat sandalyeye bayıldım. Sandalye hariç diğerlerinin hepsine elyapımı alternetif malzemeler olabilir ama o sandalyeye malsef alternatifim yok
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlhan arkadaşım yanılmıyorsam sen ebay den alış veriş yapıyorsun o siteden 30-60 euro arası alabilirsin böyle sandalyeleri.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İstanbul istoç ta bulabilirim sanırım bu sandalyeden.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlhan istoçu çok duydum yolumun üzeri olmasına rağmen hiç uğrayamadım nasipse bu sene türkiyeye gelince gidip hem istoçu hemde alba yı gezmek istiyorum ben genelde İstanbulda,ki mercanda bulunan kısık mağzasından alıyorum gerekli malzemeleri.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi istoça bende 2005 sonlarına doğru gittim bir arkadaşın tavsiyesi üzerine.
Birkaç dükkan gördüm ama çok daha fazlası varmış. Toptancılar oradaymış bende dalış için maske ve snorkelimi ordan aldım % 20 indirimli fiyatından. ... Sazan sezonu başlamadan birdaha uğrayacağım. malzemelerimi yenilemek için. ..
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Boile atmaya yarayan bu boruyu kendimizde bir plastik elektirik borusundan yapabiliriz ısıtarak şekil verebiliriz.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yada buna benzer bir sapan yapıp yada satın alıp boileleri avlandığımız yere fırlatabiliriz bu sapanla mısır yada buna benzer yemleride avlandığımız bölgeye atabiliriz.
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yem balıklarını canlı tutabileceğimiz bir livarın olması turna gibi yırtıcı balık avında çok işimize yarar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
Ecza Dolabında bulunması gerekli malzemeler | MAVİ FENER | SAĞLIK | 0 | 18-07-2009 20:08 |
Bu Malzemeler Yeterli Mi? | suhamizrak | ZIPKINLA SUALTI AVI | 13 | 30-04-2007 20:34 |
malzemeler | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 1 | 01-01-2007 23:22 |
malzemeler | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 20-12-2006 21:09 |