|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() 18/07/2009 Manisa/Salihli Demirköprü Barajı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 19-01-2010 " tarihinde saat 08:14 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() Önerim senin mükemmel bir avın sadece seninmi hayır orada tertibim erdoğanıda görüyorum
![]() manisa yörelerinin en kişilikli en sağlam ve sıkı dostların harika bir paylaşımı olmuş herzamanda böyle olsun canım kardeşim daha iyileri daha güzelleri senin yüreğin kadar büyükleri ile bereketli olsun kardeşim ![]() videondaki bıraktığın balık inşallah 25 kg olur sana gelir . ![]() ![]() ![]() herdaim rastgelsin ![]() Bu mesaj en son " 18-01-2010 " tarihinde saat 18:44 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Heyt be maşallahlık bu ekip 2010 da daha iyilerine inşallah öner abim.
![]() ![]() manisadaki abilerime kardeşlerime selamlar. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Geri iade balıklar içinde şunu belirteyim Ben bunu herzaman yapıyorum ki ![]() Ve herkezinde yapması lazım diyorum... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Alkışlanacak hareketler.
Teşekkürler... Kıyıdan tatlı su avına hiç gitmedim. Yıllardır tekneden avlanırım. İnşallah bir gün nasip olur. Rastgelsin.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() erdoğan tertibim 10 numara tam bir manisa beyefendisi sevgiyede saygıyada layiktir ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() öner abi cok güzel bir av geriye bırakılan örnek davranıi içinde teşekkürler..
çanları beklerken keyifede dicek yok hani ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tek kelimeyle mükemmel görüntüler.
Videoda herkesin dikkatini çekmemiştir emliyet kemerininde takılı olması ayrıca bir güzellik ![]() Tebrik ederim. O saldığınız sazan 2 değil 5 sene sonra gelir inşallah oltanıza ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrıkler ve tesekkurler...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Öner kardeşim, davranışınızı yürekten kutlarım.Vedat'ın temennisine bende aynen katılıyorum.tatlı su avcılığı hiç yapmadım inşallah hep birlikte öyle bir ortam yaparız. tüm Manisalı dostlara selamlar..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
<= Manisa/Salihli 16Kg Yayın Avı Videom => | dizel45 | Videolar | 15 | 14-02-2010 23:37 |
2009 avları (Soma-Seviçler Barajı) | adolomorola | TATLI SU AVI | 14 | 19-01-2010 21:59 |
31-12-2009 yılın son avları | griff | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 02-01-2010 10:42 |
İskenderun'dan 2008-2009 avları | makifbaz | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 07-12-2009 12:27 |
Hopa avları... | nazımyılmazlar | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 29-11-2005 09:12 |