|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() Mehmet abim paylaşım harika ..
Bir an önce sağlığına tam olarak kavuşmanı, bu becerini tamamlayarak denezle kavuşmanı temenni ederim.. Allah emeklerini boşa çıkarmaz işaallah.. Kal sağlıcakla |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ALLAH(C.C.) ilk önce şifa sonrada tekneyi tamamlamanı nasip etsin inşallah .
Bir gün beraber binip Trofeler alırız sen bile şaşırırsın inşallah ![]() Mehmet abi seni takdir etmemek elde değil ![]() ![]() ![]() Ben şahsen böyle bişeye cesaret edemezdim. Zaten öylede bi kabiliyetim yok malesef ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
inanıyorumki iyileşip şu yelkenliyi suya indireceğim yelken donanımını takamasamda motor yat olarak kullanacağım ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cok guzel gozukuyor Mehmet abi umarim herhangi bir aksilikle karsilasmadan tekneyi yuzer vaziyette denize ulastirabilirsin.
Yardima ihtiyacin oldugu konularda(elimden iyi derecede amelelik gelir) bizden yardim istiyebilirsin abi ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol anıl kardeşim hele bir ayaklanayım o zaman amale lazım olacak
![]() ![]() tekne şu anda suda yüzebilecek durumda sadece kamarayı , havuzluğu kapatıp polyester kaplama macun boya işi kaldı atıksu, tatlı su tankları hazır yani anlıyacağın toplamda 2haftalık işi var ama benim bacağımla daha en az 9 aylık işim var |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi aklıma birşey takıldı.
Bunun yasal durumu ne olacak? Yani vergi algı durumları. Onu araştırdın mı?
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kayıt kendi üstüme yapabiliyorum
yapım aşamasında aldığım malzeme faturalarını ibraz ederek fakat amatör yapım olduğundan ve ce belgesi olmadığından 5 yıl satamıyorum vergilendirmede kayıt altına alınırken yapılan ölçümlerde çıkan ölçülere göre hangi vergi dilimine giriyorsa onun üzerinden oluyor tabi bu araştırmam 4 sene önceki yasalara göreydi |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Mehmet, sen anlatmıştın bana da ben daha küçük bi şey sanmıştım.B u çok güzelmiş yaa.. seni kutlarım, onu bu hale getirmek kolay değil.İnşallah bir an önce görürüz seni denizlerde...Onun yıllık vergisi 200 tl yeni yasaya göre.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8 m yelkenli | whitt | Tanışma | 1 | 26-11-2011 17:09 |
Kendi balıkçı teknenizi veya kendi yelkenlinizi yapmak istemez misiniz ? | volky1991 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 22-09-2011 21:51 |
Yelkenli ile Fransa Gruissan-Fethiye gezisi | Melih | ANILAR | 0 | 26-06-2008 20:38 |
Biraz düşünmek istermisiniz?? | Rauf | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 07-10-2007 00:56 |