|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar Çipuranın yem yemesi ile ilgili video yu duydum ama bir türlü bulamadım.Bilen varsa lütfen paylaşsın.Teşekkürler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Hocam, benım bildiğim cıpura ya yemı en iyi yedıren Hasan64 ama nasıl yemi yediğini bende merak ettim iyi bir video olsa gerek..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Kamil onu bende duymuştum, ama kimden duyduğumu, o kadar düşündüm çıkartamadım.ama site içinden birinden duyduğumu sanıyorum. Onu bende çok merak ediyorum. Adnan'ın fikrine katılıyorum o videoyu mutlaka, Hasan oltasını denize atınca çekmişlerdir...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende merak ettim şimdi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla ben bır ara cıpuranın madyayı kırıp yeme vıdeosunu gormustum ama nerede hatırlamıyom
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kamil hocam ne yapacan çupuranın yemi nasılyediği ben çupurayı bidünya gözüyle bi görsem oda yeter
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil abi dün geceden beri yaklaşık 70-80 video izledim nette
çupra ile ilgili ama denk getiremedim öyle bir video. Bulan paylaşsın da merakımızı giderelim ![]() Ali öğlen yemekte vardı Çupra sen halen görsek filan diyon ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Başka Bilen yokmu ?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yardım Lütfen İZmir | LiMoN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 04-11-2011 21:19 |
Lütfen yardım... | kungfucu07 | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 08-09-2008 16:58 |
antalyalı arkadaşlar lütfen yardım | batu | Tanışma | 6 | 30-09-2007 07:44 |
Merhabalar Yardım Lütfen | iesencan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 12-07-2007 17:42 |
acil yardım lütfen | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-03-2006 15:55 |