![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Evde boş zaman bulupta kendimce birşeyler yapmaya çalışırım...Biraz da meşgale diyelim... işte buda onlardan biri ...
El yapımı şamandıra buyrun izleyin.... iyi seyirler.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() DOĞAN ÖZCAN 1981 A Rh (+) MERZİFON / AMASYA ![]() Bu mesaj en son " 08-02-2010 " tarihinde saat 21:57 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: videolar görünür hale getirildi |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Doğan kardeşim harikasın ellerıne emeğine sağlık anlatım fikirler çok hoş zevkle sonuna kadar hayranlıkla izledim tebrıkler..25 sene evvel izleseyedım, şarap şişelerının mantarları ile uğraşmazdım
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Yaratıcı kardeşim benim tebrikler.Mükemmel güzel bir çalışma...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Doğanım emeğine sağlık..
Güzel ve yaratıcı bir paylaşım.. Teşekkürler.. Bu türlü el emeği icatları olanlarında buradan paylaşmalarını rica ederim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Şamandıranın içinde fosfor oluşu ayrı bir güzel olmuş.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harikasın Doğan.
Emeklerine sağlık. Denemek lazım bir an önce ![]() Teşekkürler paylaşım için.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben teşekkür ederim Adnan abicim.... Bu video ve bunun benzeri iki çalışmam daha var videoları yine burda....çanta içi aydınlatma ve hazır iğne beden kataloğu.... Aklıma fikirler geldikçe sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.... En güzel yanı yeni yeni balık sevdasına gönül verenlere birer fikir olması....sağlıkla kal abi
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abim bire bir yakından gören sen biliyosun diğer arkadaşlara paylaşımları yayınlamaya çalışıyorum...sağlıkla kal abim
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() DOĞANIM süper bir paylaşım
![]() Bu fikrin için tebrik ederim. Senin daha iyilerini yapıp balıkçı camiasına armağan edeceğinden hiç şüpem yok ![]() ALLAH(C.C.) gayretini arttırsın kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Şamandıra Çeşitleri Hakkında Ne Biliyoruz | MAVİ FENER | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 08-07-2011 21:14 |
İŞTE Kuzu İŞTE Akya!!. | Rauf | Deniz Balıkları | 9 | 07-09-2008 15:09 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
buda benden | ad_cel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 27-08-2007 15:39 |
İşte Dostluk İşte Paylaşım | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 10-05-2007 09:36 |