![]() |
#31 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili kardeşim nihayet şifremi aldım. Sana buradan yaptığımız güzel avlar ve içtenliğin için tekrar teşekkür ederim.Ayrıca tüm balıkçı kardeşlerimi selamlar rastgelsin derim. Herkese benden bir tüyo var. Süleyman Kaptan çok güzel çay demliyor.
Med.Dentist Samim AKIŞ |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ustad'ım, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Biz balığa çıkamıyoruz diye bütün balıkları bitirmeyin. Elbet bir pazar hava güzel olacak...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abi dertlenmişsin bu havalar sebep
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Üstad
|
![]() İbrahim bu hafta hava çok güzel. buluşuyormuyuz HEKİMDE... KAÇIRMA BAK BU DEFA FIRSATI..
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() üstadım çok güzel bir av geçirmişiniz
özledim sizinle ava çıkmayı umarım nasip olur kısa zamanda tekrar ava çıkmak sizinle abi beni aramışsın telefonla allah razı olsun aramanı sonradan gördüm sana dönemedim geriye duygusal nedenlerden ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|