|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
Ben Eskişehir'den Tatlısu balık avcısıyım, herkese rastgele diyorum..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim Murat.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar.. Bende Eskişehirliyim ![]() Ama Memuriyet icabı İzmirde ikamet etmekteyim.. Forum Kuralları gereği İmza ayarlarını tamamlarsan seni daha yakından tanımış olur, Site üyelerimiz tarafından da hitabet konusunda sıkıntı yaşamamış oluruz.. Görüşmek tanışmak dileğim ile.. Selamlar.. Bu mesaj en son " 12-03-2010 " tarihinde saat 10:32 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba;
Hoşgeldiniz, kaliteli ve sürekli paylaşımlarınızı bekleriz.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
İzmirde güzel şehir, sonuçta doğduğun yerde doyduğun yerde önemli tabiiki. İmza ayarlarımı tamamladım .. Görüşmek üzere diyorum..
0 Rh + 1965 ESKİŞEHİR Bu mesaj en son " 12-03-2010 " tarihinde saat 10:33 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sürekli paylaşımı anladım fakat kalite den kasıt ne onu anlayamadım, teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi imza ayarlarına Ad Soyad Memleket Doğum Tarihi Ve kangurubundan ibaret.. İsimleri Düzenledim bilgine Kusura bakma artıkın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 12-03-2010 " tarihinde saat 10:49 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet abi aramıza hoşgeldiniz.
Keyifli paylaşımlar dilerim. Kalite derken bence kasıt bol bol trofelerle dolu paylaşımlar olsa gerek ![]() Oltalarınız dolu iğneleriniz keskin olsun .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Rastgele..
![]() |
![]() |
![]() |