|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.Kurtları dökmüşsünüz yine.Öner kardeşim Ömer abimi nerden buldunuz, ona çok çok selamlarımı söyle baharatçı dediğinde beni tanır. ayrıce çevreye gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı size teşekkürü bir borç bildim.keşke herkes böyle olsa.Görüşmek dileğiyle!!!!!!!!!!!
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Keyifli iki Karareis günü geçirmişsiniz,mırmırlarda iyiymiş daha bollarına büyüklerine inşallah arkadaşlar.Bereketli afiyet olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner telefonda balık yok deyince bende hiç yok sandım.Meğer bayağı bir tavalık olmuş.Millet başka forumlarda bu kadar balık tutunca kıyamet koparıyor.Gerçi Öner ballı olduğu için hep fazla tutar ama yinede fena değilmiş.Hem daha sezon yeni açılıyor.Tüm ekibi kutlarım.Rastgelsin..
Kamil Bu mesaj en son " 17-03-2010 " tarihinde saat 16:45 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler abi gerçekten çok güzel görtünlerle bizi başbaşa bıraktınız
![]() Temizlik için ellerinize sağlık abi. Yakında orada beraber görüşmek dileğiyle..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ediyorum bide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
Anlatım, resimler her şey çok güzel. Avlak yerini temizlemeniz örnek bir davranış olmuş. Tüm ekibi kutlarım.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Öner abim hayırlı olsun..
Maaşallah toplamışsınız Mırmırları.. Ama Paşaları göremedim.. Haaaaa birde Çadırdaki Bayrağı.. ![]() ![]() Tüm Manisa Taem ı kutları Paylaşımların devamını beklerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Öner yazı ve görüntülerı yanı gördüm, helal olsun demek geldi içimden kardeşim tebrık ederim görüntüler, kamp çadırı, temizlik ve mırmırlar harika , işnşallah bir daha ki avda beraber oluruz, senın muhabetını özledık.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13.03.2010 Kartal Team Foça'da | The Lunatic | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 17-03-2010 12:51 |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 07:37 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 16:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 08:37 |
Sezon Açılmıştırrr!!! Körfez Kurutan Team :) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-04-2006 15:42 |