![]() |
#81 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba ben yem bulmakta güçlük çekiyorum .YEMİ KARGOYLA FALAN GETİRTME ŞANSIM VARMI
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Hoşgeldiniz aramıza müsadenizle ufak bir sitemde bulunmak istiyorum. Yem bulmakta güçlük çektiğinizi belirtiyorsunuz. Ama sizin nerde yaşadığınızı, adınızı, yaşınızı hiçbir bilginizi bilmiyoruz. Bunları belirtirseniz ve ticari değilse bir kaç kereye mahsus ben izmirden yem alıp size yollayabilirim kargoyla.
![]() |
![]() |
#83 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Antalya anavgat'ta oturuyorum.Öğretmenim,işte öylesine boş vakitlerimde avlanmaya çalışıyorum.gerçekten mutlu olurum.Fatma TURGUT Çenger Köyü Umman Tatil Sitesi Manavgat Antalya
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaş mırmır için yanıp tutuşmakta haklısın madem izmitte yaşıyorsun sana bir avlak vereyim değirmendere yüzbaşılar sahili tam mırmır yatağı şu aralar son demlerinde mırmır. yem istersen kaçamarmara ile hiç affı yok tekeye nazlanan bu muhteşem balık boru kurdunu hiç görmüyor bile.kaçamarmara ilacı onuda erken saatlerde sahile satan kişiler getiriyor oradan temin edebilirsin.yada eski perşembe pazarındaki av mlz satanlara sipariş verebilirsin. bol avlar
![]() |
![]() |
#85 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim ben izmirden ahmet gel sen izmire ben sana bol bol mırmır tutturayım hemde borukurdu ile kasım ayının sonu çeşmealtı yer vermem
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Mirmir ayni çipura gibi sinsi ve yirtici hayvan canli yem ile tutabilirsiniz
yengeçe hayir demez deneyin kumlukta avlanir temiz bir eti var 800 gr.aldim |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba biz 9 kişilik bi grup olarak kazıklı koyu civarına gitmeyi düşünüyoruz.hedeflerimiz büyük tabii ama nasip...yem olarak neleri yanımıza alalım ne kadar alalım ve en önemlisi nerden alalım?o o bölgede en iyi avı şuradan çıkarırsınız diyeceğiniz bi tavsiteniz varmı?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler en iyi fotolarla tekrar rahatsız edeceğim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sizlerin arasına katılmakla nekadar isabetli bi karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum.buradaki üyelerin yazılarında son derece faydalandığım için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba bende yeni üye oldum adım murat
anamurdan. burada mırmırı biz ancak tavuk göğsü ile tutabiliyoruz. mamun ve boru kurdu demişsiniz. maalesef bizim böyle bir imkanımız yok. bu yem nerede bulunur. nasıl temin edebilirim. 6 yaşındaki kızımla mırmıra çıkıyoruz biz 2 kere gittik. yaklaşık 28 adet mırmır yakaladık tavuk göğsüyle. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 08-06-2010 21:51 |
erdek te mırmır | mustafakasim | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 29-06-2007 18:29 |
tekneden mırmır avı | baraküda07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 23-08-2006 19:02 |
Mırmır Avı Hakkında | BARBADOS | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 31-05-2006 19:16 |
alaçatıda mırmır | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 17-05-2006 03:23 |