|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() O kişi şimdi duyarsa kötü olur.. ![]() Sırf bizim çekiştirmemize inat, gider Güzelbahçe limanına, Alır 2 tane sino, çektirir fotoları sırf bize inat birde konu açar.. Ele güne rezil oluruz bilesin haaa.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Açtırma bana resim arşivini şimdi ![]() ![]() ![]() Unutma keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler. ![]() ALLAH(C.C.) İNŞALLAH nasibimi öyle açacakki senin fotoğraf makinasının kadrajı almıcak benim balıkları. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Görüyonmu birde tehtit bilem ediyor.. ![]() Aman Aman Allah gönlümüze göre versin.. ![]() Ağız tadımız bozulmasın.. ![]() ![]() Alıntı:
Mugallitlik yapıyor.. İşallah senin oltanada böyle bir trofe gelirde bende Foto çektiririm.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Jübile falan yok ![]() Haftasonu görüşürüz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Üstad
|
![]() Barış kaptan, harika bir gün yaşamışsınız. Söylenecek fazla söz yok..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan
|
![]() BARIŞ KARDEŞİM
![]() ![]() sana yakışan güzel bir paylaşım olmuş. ![]() hele hele tuttuğun o paşa mükemmel diğer arkadaşlarımızın balıkları desen iştah açıcı güzellikte rengarenk ne diyelim KILAVUZU BARIŞ KAPTAN OLAN BALIKÇININ LİVARI HEP DOLU OLUR ![]() Yakın bir zamanda ıldıra balık avına geldiğimde ilk işim seni ziyaret edip azda olsa bir sohbet ve tanışma gerçekleştireceğim.bunu derkende tabiki yalnız olmayacağız PAŞA TEAM ile birlikte ![]() avlarının devamını dilerim herzaman daha iyileri seninle olsun diyorum. ha unuttum sanma sinaritler çok güzel görünüyor eniştenin eline koluna sağlık kardeşim ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sağol hasan abicim teşekkür ederim en kısa zamanda bekliyorum inşallah tanışırız gerçi şimdiden uzun zamandır tanışıyormuş gibi yakın hissediyorum ben sevgiler saygılar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
son avımız | genzul | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 03-09-2012 14:45 |
Haftasonu hava harika.... | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 20-03-2010 13:44 |
Haftasonu kokara 1 kısılık yerımız mevcuttur | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 20-03-2010 07:17 |
23-24 Eylül Haftasonu, elde var sıfır, ama mutlu... | Çağatay | ANILAR | 5 | 16-10-2006 19:44 |