![]() |
#2731 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2732 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() inşallah rıdvan kardeşim yolu düşen herkesi beklerim duraga evka üc alsancak duragı ben her cumartesi gece pazar akşamına kadar ıldırdayım.
![]() |
![]() |
#2733 | |||
Kaptan
|
![]() herkeze hayırlı akşamlar...
çayc varmı çay |
|||
![]() |
![]() |
#2734 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#2735 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sizlere bi sormak ısterim bilginiz vardır umarım.ben 1.aydırıldırda eşşek ızparozundan başka bir şey göremedim gerci ıldır mayısta başlar balık yapmayada bu hafta karareise gitmeyi düşünüyom orları bilen varmı acaba botlarımızı rahat indıre bilirmiyiz.
23.07.1972 İZMİR- Bornova ![]() Bu mesaj en son " 31-03-2010 " tarihinde saat 21:16 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#2736 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ustacım vallahi çocukları uyuttuk anca fırsat bulabildim,bu cuma kısmet olursa tekneyle çeşmeden açılacağız inşallah güzelbir av olur bana şans dile..
![]() |
![]() |
#2737 | |||
Kaptan
|
![]() abi tam adamlarına sordun soruyu bak karareise bir konu açıldı 24-25 nisanda organizasyonumuz var orada tüm bilgileri bulabilirsiniz...
Bu mesaj en son " 31-03-2010 " tarihinde saat 21:20 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#2738 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şansmı ahbe bilader kelin ilacı olsa kendine sürcek ![]() ![]() ama olsun inşallah çekemiyeceğin balık oltana gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#2739 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#2740 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
eyvallah abi sağolasın,yolum düşerse söz çayını içmeye gelirim. ama balık avında buluşursak daha keyifli olur,sencede öyle değilmi ??? maşallah senin kuzunun elindeki derya kuzusuna bakıyorumda güzel avlar yapmışa benziyorsun,resimlerin varsa bekliyoruz abi. Haaa unutmadan kızını Allah bağışlasın,nazardan korusun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |