![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar balıkçılık konusunda pek fazla bilgim yok eger tatlısu balıkçılıgı hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim konya civarındaki göl vegöletlerde avlanıyoruz
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz.
imza ayarlarınızı yaparsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.. her hafta işim dolayısıyla ılgın'a gidiyorum. havaların ısınmasıylada olta balıkcıları başlamış ![]() tatlı su avı bölümünde gerekli bilgileri bulabilirsiniz.. keyifli paylaşımlar
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ilgın kardeş hoş geldin.Tatlısuda avlanan arkadaşlarımızın paylaşımlarından yararlanacağını umuyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
şarkikaraagaca gidiyormusun balıga
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ilgın 42 aramıza hoşgeldin.İmza ayarlarını yaparsan hitabta kusur edilmemiş olur.Keyifli forumlar dilerim..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Hoş geldiniz..
Güzel paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinize teşekkür ederim .sizlerin arasında olmaktan son derece mutluyum ,mesaj gönderen arkadaşların bir çogunun izmirli olması beni çok mutlu etti .on yıldan fazla izmirde yaşadım ve izmiri çok özlüyoru hepinize selamlar görüşmek üzere hoşçakalın
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar bey aramıza hoşgeldiniz
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |