|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#111 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#112 | ||||
Üstad
|
![]() Necati arkadaşlar arasında umarım güzel çiğ köfte yapanda vardır..
![]() ![]() ![]() bide org.da çiğ köfte partisi yapalım... Bu arada Serkan Abıktı.. Emine abıktı (FORA SERKAN)
![]() |
![]() |
#113 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#114 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abi eklermisin fatih şenkul arkadaşım
![]() |
![]() |
#115 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#116 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok teşekkür ediyorum tanışmak ve tüm dostlarla güzel zaman geçirmek üzere
![]() |
#117 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() dilersen ismini listeye ilave edlim ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#118 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Çok yoğun programım olduğu için bu gün ben ilgilenemedim.. Mesajı görüp buraya koymak istedim.. Diğer yönetici arkadaşların ilgilenmesi ümidimle.. Saygılarımla .. |
||||
![]() |
![]() |
#119 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ali Rıza Abi Bilgilerine.. Bu mesaj en son " 09-04-2010 " tarihinde saat 14:55 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#120 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati Bey ilginize çok teşekkür ederim. Mesajlarınızdan hepinizi sanki tanıyor gibiyim.Ancak resmen tanışmak için sabırsızlanıyorum. Bu arada otobüsün sizin tarafınızdan kiralanması hususundaki hassasiyetiniz bence yersiz, çünkü ben bile sizi yazılarınızdan kişiliğiniz hakkında bir neticeye varabildim. Araba ile gelme ihtimalim fazla.Bu taktirde 2 arkadaş arabama alabilirim. Bundan böyle devamlı yazacağım için kesin neticeyi bu sayfalardan bildireceğim. Listeye oğlum BATUHAN 'ı da eklemeniz dileğimle.Saygılar,sevgiler.
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |