![]() |
#81 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu şekilde de kullananlar var, üstelik senin tasarlamış olduğun iğneli hali ile.Bu durumda karşımıza iki problem çıkıyor; birincisi en alttaki iğnenin kayalık bölgelerde zemine takılması, ikincisi ise aşağı aksiyonda silikonun üsteki iğnelere takılma riski.Belki alttaki silikona bağlı ipi kısa tutarak bu çözümlenebilir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet taşa takılma riski gerçekten ciddiye alınması gereken bir konu. Çok teşekkürler Erol Abi. Ne zaman birşey sorsam yardıma yetişiyorsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ne demek, her zaman zevkle...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Videoları görüntüleyemiyorum, hata bende mi ?
![]() |
![]() |
#85 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet Yusuf abi.
Videolar bende de görünmüyor. Uğur'a mesaj attım bakalım bir daha yüklesin diye. Görüşmek ümidiyle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Videolar youtube tabanlı olduğu için sanırım giremiyorsanız. Dns ayarlarınızı değiştirip tekrar izlemeye çalışırsanız girebiliceğiniz tahmin ediyorum..
![]() |
![]() |
#87 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar, Anıl'ın da dediği gibi sorun youtube'erişime kapalı olmasından kaynaklanıyor. Videoların orjinalleri bende olmadığı için başka bir yere yükleyemiyorum. Ama youtube a ve diğer yasaklı sitelere girmek isterseniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde anlatılan bir yöntem var. Ben bu yöntemi kullanıyorum ve gayet sağlıklı çalışıyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Gönderdiğin link vasıtasıyla You Tube seyredememe özürlü olmaktan kurtulmuş oldum ![]() Videoların için de ayrıca teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
#89 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rica ederim. Saygılarımla...
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hocam parmaklarına sağlık çok güzel anlatım.
Uzun zamandır olta atmıyordum en kısa zamanda takımları düzenleyip başlıyayım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmaris'te sırtı avı... | Aqua | Sırtı-Seğirtme | 4 | 26-06-2011 12:40 |
sırtı karalar | suat sert | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 22-12-2009 09:43 |
inciraltından sırtı ile av | 35kalamarcı | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 30-12-2008 09:58 |
Sırtı avcılığı ile Sinaritle mücadele. | orhan Kucukbicmen | Sırtı-Seğirtme | 27 | 12-01-2008 17:00 |
adrasanda sırtı | barkan09 | Sırtı-Seğirtme | 1 | 01-05-2007 15:15 |