![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() seyhan arkadaşım bende mersinde nerde av yapılır çok araştırdım. bu siteden çıkardığım sonucu yollıyım sana
-Narlıkuyudan sonra Susanoğuma kadar arada kalan bölge, -Levrek için Silifkede Göksu nehrinin denizle bulştuğu yer(kurtuluş köyü), -kumkuyu limanını -kumkuyu marina -Daha çok akyar yada susanoğlundan önceki koyları düşünüyordum - o bölgede en verimli olabalicek yerler narlıkuyu ile susanoğlu arasında kalan yerler -Akyar koyunda olacağız -Erdemli Limanında -Ayaş-Paşa Türbesi ne Kıyı dan -narlıkuyu ya bayılırım, bırak balığını güzelliği bile yeter. ben o bölge de akyar plajını batı ya doğru gaçince bölgedekilerin <<şeytan koyu>> diye adlandırdığı bir bölge var orada avlanırım.1990 da gece dalışın da çok büyük bir müren vurmuştum orada (allah yüzüme baktı) ama gariptir o bölge de yaşıyan bir tür midye var oradaki balık ona müthiş vuruyor. -paşa türbesinde avlanıyorum. -Taşkıran mendireğine bu yazılanların hepsini tek tek mesin dıye aratıp rastgelsin.org. dan çıkardım
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
olta hakkında YARDIM | horoz85 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 1 | 30-07-2009 07:05 |
İzmirdeki av meraları hakkında yardım edermisiniz | aeakkus | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 25-10-2008 18:06 |
avlak hakkında yardım | Tungaalp_07 | TATLI SU AVI | 8 | 05-12-2007 18:47 |