|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 105.ci kişiyede benden bir kırmızı mercan
![]() tabiiki yakalarsam ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım, çok güzel bir organizasyon yapıyorsunuz, umarım sorunsuz gerçekleşir. Benim araç sorunum olduğu için çok üzülerek belirtmem gerekiyor, malesef organizasyona katılamayacağım. Katılacak tüm arkadaşlara bol şanş dilerim.
![]() |
#33 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Nasıl olsa gelecekler vardır mutlaka arkadaşların birisi alır seni .. Birileri ile temasa geç bakalım.. Listeden adını silmiyorum ben yinede.. |
||||
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Üstad
|
![]() Necati, tebrik ederim nasıl becerdin 100. kişi olmayı ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duyduğum kadarıyla deniz ana yüzüncü kişiye bir adet iki kiloluk paşa verecekmiş... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ah be abim ahhhh.. 100 kişi kim olacak diye hep merak ediyordum.. Birden aklıma geldi.. Benim yerime Erol (Levrek ) abiyi yazdım birde baktımki 100. ben olmuşum.. ![]() ![]() ![]() Paşa konusuna gelincede Ağzından bal damlıyor.. Eğer 2 tane kiloluk paşayı verecekse ... SÖZ BİRİ SENİN.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
.......................son durum...................... Bu mesaj en son " 21-04-2010 " tarihinde saat 14:24 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#38 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abi sami fabrikadan arkadaşım oda gelicek organizasyona eklersen sevinirim
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cezasını biliyon bir hafta (7gün)uzaklaştırma ![]() ![]() bu zevki bana tattırma ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#40 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |