|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu balığın yan taraflarında mırmıra benzer enlemesine 2-3 adet çizgi varmıydı?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu organizasyon beni çok duygulandırdı amma velakin şu alttaki fotografın kattığı duyguları ifade edemem.
İyiki varsınız arkadaşlar ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||||
Kaptan
|
![]() [b]
Alıntı:
![]() aslında ne doğru düzgün pc den anlarım nede organizasyon hazırlığından. ama şunu belirteyim eğer bu gibi portallar paylaşım üzerine ise seve seve elimden her ne gelirse ortaya yüreğimi koyup en iyisini yapmak isterim. buradaki başarı bence bana ait deyil. ben bunu bizleri destekleyen tüm dostlarıma maal etmek istiyorum ![]() ve tekrar senin msj ına cevap olarakta olsa tüm site üyelerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. ![]() ![]() bunlarda bana oturan boğa nikli üyemiz fikret vardar ve sefa siyer dostumdan gelen resimler kendileri sabah suyunu kaçırmamak için erkenden balığa çıktıklarından bizleri kaçırmış ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() A++ enerji sınıfından tasarrufu son derece yüksek olan, çok sene garantili, tam olmasada 3/4 oranında otomatik bulaşık makineleri ![]() Alıntı:
![]() Dönüş yolunda Balıklıova'da kahvede oturmuş çay içiyorduk. Zeytineli koyunda erkek mercanlar ufak denildi. Bende büyür Mayıs'a kadar her sene Mayıs ayında iri iri yakalıyoruz dedim. Ben mandagöz mercan ve erkek mercanı aynı balık olarak biliyordum ve öyle dile getirdim. Bu ense kısmında lekesi olan ise lekeli mercan diye isimlendiriliyor diye bildiğim için erkek mercan ve mandagöz mercan aynı balıktır demiştim. Necati abiyle orta yolu nasıl bulacağız şimdi onu bilmiyorum ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 27-04-2010 " tarihinde saat 20:34 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu organizasyonu düzenleyen abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim.sizlerle yeniden birlikte olmak ve yeni yüzler tanımak benim için çok güzeldi.ne diyelim balık fazla olmasada muhabbet şahaneydi.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sanırım o son gol sizlerin uğurundan olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saolasın hasan abim...çektiğin mercanın videosu 145 mb miş
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() abi benim foto yokya neden koymadın üzüldüm bakşimdi organizasyon çok güzeldi inşallah dağa güzel organizasyon olur bizde seve seve geliriz inşallah benim foto nerde
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |