Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > RASTGELSİN HAKKINDA > Organizasyonlar > Site Organizasyonları

Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm...

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 13-05-2010, 20:24   #31
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Hasan abi ve Süleyman abi, mesajınızı okudum ve çok duygulandım. Şu an için bildiğimiz belkide tek ortak noktamız balıkçılık ve buna rağman kalplerimizin birbirimize bu kadar yakın muhabbette olması muhteşem bir şey. Yakın ilginize çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşaallah bir aksilik olmaz ise geleceğim. Bu arada İstanbuldan bir isteğiniz varsa başım üstüne. Görüşmek üzere Allaha ement olun. Saygılarımla.
Ahmet TARİH Çevrimdışı  
Sponsored Links
Eski 13-05-2010, 22:09   #32
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
jeosee tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hasan abi ve Süleyman abi, mesajınızı okudum ve çok duygulandım. Şu an için bildiğimiz belkide tek ortak noktamız balıkçılık ve buna rağman kalplerimizin birbirimize bu kadar yakın muhabbette olması muhteşem bir şey. Yakın ilginize çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşaallah bir aksilik olmaz ise geleceğim. Bu arada İstanbuldan bir isteğiniz varsa başım üstüne. Görüşmek üzere Allaha ement olun. Saygılarımla.
en büyük hediye sizler gibi dostlar edinmektir.

İstanbul dan isteğimiz dostlarınla beraber kazasız belasız bizlere katılmandır

sevgilerimle
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı  
Eski 13-05-2010, 23:05   #33
Denizkızı35
Kaptan

Denizkızı35 kullanıcısının avatarı

Sizler gibi değerli dostlarımızla böyle bir organizasyonda bulunmak bizim için mutluluk verici birşey.Çok zevkli geçeceğinden eminiz.
Daha öncede belirttiğimiz gibi Gökhan ve ben bu organizasyon için Süleyman amcanın ve Hasan abimizin dediği gibi hiç bir çıkar beklemeden her türlü katkıda bulunmaya hazırız ve teknemizi organizasyon için hazırlamaya başkadık.( Bisküviler hazır)
Fakat bu organizasyonda yöneticilerin ÖZELLİKLE balık tutmasını istiyoruz
Hasan abi bu organizasyonda kullanılacak yemler ve takımlar hakkında bilgi vermeyi unutmuşsun
0506 854 17 22
Kalpleriniz Mutlulukla Oltalarınız Balıkla Dolsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Denizkızı35 Çevrimdışı  
Eski 14-05-2010, 07:50   #34
Kamil ESEN
Kaptan

Alıntı:
denizkızı35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sizler gibi değerli dostlarımızla böyle bir organizasyonda bulunmak bizim için mutluluk verici birşey.Çok zevkli geçeceğinden eminiz.
Daha öncede belirttiğimiz gibi Gökhan ve ben bu organizasyon için Süleyman amcanın ve Hasan abimizin dediği gibi hiç bir çıkar beklemeden her türlü katkıda bulunmaya hazırız ve teknemizi organizasyon için hazırlamaya başkadık.( Bisküviler hazır)
Fakat bu organizasyonda yöneticilerin ÖZELLİKLE balık tutmasını istiyoruz
Hasan abi bu organizasyonda kullanılacak yemler ve takımlar hakkında bilgi vermeyi unutmuşsun
Bak bu çok önemli..İyiki hatırlatmışsınız..
Eski 14-05-2010, 16:31   #35
The Lunatic
Kaptan

The Lunatic kullanıcısının avatarı

Bir aksilik olmazsa Kartal Team olarak bu sefer biz de orada olacağız. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Balık bahane, dostluk şahane

Uğur
İZMİR-1981
Öğretim Elemanı
The Lunatic Çevrimdışı  
Eski 14-05-2010, 18:18   #36
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
The Lunatic tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bir aksilik olmazsa Kartal Team olarak bu sefer biz de orada olacağız. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Balık bahane, dostluk şahane
uğur kardeşim kartal team olarak katılırsan çok memnun oluruz

bu arada arda yeğenimizin son durumu nasıl umarım aksi bir gelişme yoktur tekrardan geçmiş olsun
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı  
Eski 14-05-2010, 20:29   #37
The Lunatic
Kaptan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
uğur kardeşim kartal team olarak katılırsan çok memnun oluruz

bu arada arda yeğenimizin son durumu nasıl umarım aksi bir gelişme yoktur tekrardan geçmiş olsun
İnşallah hep beraber güzel, keyifli bir gün yaşayacağız Hasan Abim. Arda'nın sağlık durumu gayet iyi, bu hafta okula gitmeye başladı tekrar. Kırılan dişlerle ilgili tedavi devam ediyor ama o da bitecek yakında. Sizlerin geçmiş olsun dileklerini hem ona hem de anne-babasına tek tek okudum. Herkese sonsuz teşekkürlerini iletiyorlar...

Uğur
İZMİR-1981
Öğretim Elemanı
The Lunatic Çevrimdışı  
Eski 14-05-2010, 20:39   #38
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
The Lunatic tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İnşallah hep beraber güzel, keyifli bir gün yaşayacağız Hasan Abim. Arda'nın sağlık durumu gayet iyi, bu hafta okula gitmeye başladı tekrar. Kırılan dişlerle ilgili tedavi devam ediyor ama o da bitecek yakında. Sizlerin geçmiş olsun dileklerini hem ona hem de anne-babasına tek tek okudum. Herkese sonsuz teşekkürlerini iletiyorlar...
çok sevindim uğur kardeşim.allah birdaha böyle görünmez kaza vermesin

dediğin gibi çok güzel ve keyifli bir gün yaşayacağımızdan kuşkum yok zaten baksana kartal team tam kadro.isimleri bildir listeye ilave edilsin
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı  
Eski 14-05-2010, 21:43   #39
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Alıntı:
jeosee tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet kardeşim, İstanbul'dan sadece senin ve ekibinin sağ salim gelip gitmenizi ve bizlerin gönül misafirimiz olmanızı isteriz. İnşallah bir aksilik olmaz ve tanışma olanağımız olur...

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı  
Eski 14-05-2010, 23:42   #40
The Lunatic
Kaptan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
çok sevindim uğur kardeşim.allah birdaha böyle görünmez kaza vermesin

dediğin gibi çok güzel ve keyifli bir gün yaşayacağımızdan kuşkum yok zaten baksana kartal team tam kadro.isimleri bildir listeye ilave edilsin
İsimleri bildirdim abi. Bu arada dün gece bir çılgınlık yapıp Karareis'e gittik. Sonuç hüsran tabii Paşalar sen yoksan gelmiyor

Uğur
İZMİR-1981
Öğretim Elemanı
The Lunatic Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları