![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buğday unu, irmik, biraz şeker ve az miktarda (bu çok önemli fazlası rezil birşey yapıyor yemi) vanilya ile yumurta sarısının karışımından oluşan hamurları kaynatılmış suya atıp 3-5 dakika haşlayarak elde edilen ve dağılma ihtimali normal hamura göre azalmış olan bu yem ile ben tatlı su avında geçen yaz sarı (adi) sazan ve bıyıklı balık yakalamıştım bolca...
Denemenizi öneririm. Bununla birlikte bıyıklı balığın en fazla sevdiği yem bana göre parçalanmış kendi cinsinden olmayan küçük balıklardır. Saygılarımla....
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır... BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM... A.R.B. |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı su avında devrim yaratan ürün | serbaki | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 22 | 11-12-2009 09:43 |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
sazan avında kullanılacak malzeme | sazancı18 | Tatlı Su Balıkları | 5 | 02-06-2008 18:51 |
Metallerin bakımında kulanılan yağ | balıkcı | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 10 | 19-01-2007 18:58 |
Balık avında pratik bilgiler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 254 | 22-07-2006 15:53 |