![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bulabileceğim Yerler Var Mi Bana Bu Konuda Yardim Edermisiniz
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() malzeme ithal eden şirketlere sorsan sana bi yol göstericeklerdir veya yerli firmalara ....imza kısmını doldurursan eğer birbirimize karşı hitaplarımız daha netleşecek...
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bilgileri/imza ayarlarını yapınız. ki sizi tanıyalım. isim/soyad/dogum tar./yaşadıgınız il/ilçe ..gibi. sorunuza gelince üyeler nerede yaşadıgınızı bilirse belki daha detaylı yardımcı olurlar.. kolay gelsin |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] da fly bölümünde var galiba.
İşinize yararsa ne mutlu bana...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Size önerim ebay a bir bakmaniz.Orada bu türden envai cesit tüy bulmak mümkün
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aradıgınız tüylerin hepsi bende var horoz kaz ördek hindi vs
aradıgınız tüyler bende var size yardımcı olabilirim. (horoz tüyü) (ördek tüyü) (kaz tüyü) (hindi tüyü) ve kanat tüyleri. iyi günler.... Bu mesaj en son " 11-06-2010 " tarihinde saat 13:31 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |