|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Anıl , yelkenli Metin abinin teknesinde Fikret ESEN iki kez yazılmış. Benim oğlan Isparta'dan sınavları bitti geldi oda katılmak ister. İlave edersen sevinirim. Kamil hocaya söylemistim. Unuttu galiba.(Burak KESİMLİ)
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Havada gayet güzel görünüyor tabi şimdilik çarşamba itibariyle..... İnşallah güzel bir gün olur....sağlıkla kalın
![]() |
#33 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#34 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkesin emeğine sağlık . İşin en zor yanı organizasyondur. Karşılık beklemeden bunca emek evliya işidir. Hepinize kolay gelsin.Teşekkürler.
![]() |
#35 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bazı tekne isimlerinde değişiklikler olmuştur..
Lütfen fırsat buldukta listeyi takip edelim.. Saygılarımla..
![]() |
#36 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet dostlar.. Bir araya gelmek için son bir günümüz.. Hepiniz hazırsınızdır umarım.. Sizlerden ricam kim hangi tekneye yazıldığını iyi bilsin.. Yanımızda listeler olacak gerçi ama, karışıklık çıkmaması açısından iyi olacağı kanaatindeyim.. Şimdiden o günü 4 gözle bekliyorum.. Kalın sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
#37 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() necati abicim gün yaklaştıkça heycan dediğin gibi artıyo (adrenalin katsayım artıyo)
![]() pazar gününü iple çekiyorum ![]()
![]() |
#38 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Yinede herkesin yerini yurdunu bilmesinde fayda var ![]()
![]() |
#39 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim misafirim olarak gelecek olan Murat Özkaya ve Emre Çelik gelemiyorlar.
Ben tek başıma geleceğim; bu son dakika gelişmesi için gerekli düzenlemeyi yaparsanız memnun olacağım. Bize ayarlanan tekne Yalı Çapkını isimli tekneydi...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
#40 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl, Ertan da gelemeyecek, Güleray teknesini de tekrar gözden geçirelim.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 17:28 |