![]() |
#61 | |||
Miço ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sizce hangisi daha mantıklı...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#63 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş hepsi olabilir. sonuçta buradaki seçim tamamen senin hangisini ortamda daha iyi görebileceğinle ilgili. en üstteki sanırım mantar top. eğer öyleyse daha ağır olduğundan uzun mesafeli atışları daha rahat yapabilirsin onunla eğer böyle bir amacın varsa. yoksa pek bir fark olacağını sanmıyorum.
iğne konusunu da kullanacağın yem balığının büyüklüğün göre belirle. ayrıca benim tercihim uzun palalı düz iğnedir levrek için. ama başka şekilde kullanıp verim alan da olabilir tabii...
![]() |
![]() |
#64 | |||
Miço ![]()
|
![]() tamam katiti saolasın artık ava hazırım sanırım artık :d
![]() |
![]() |
#65 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Çağdaş en kısa zamanda Levrek resimlerini bekliyoruz
![]() |
![]() |
#66 | |||
Miço ![]()
|
![]() inşallah abim burda sizlere kiloluk levreklerin resimlerini paylaşmak nasip olur...
![]() |
![]() |
#67 | |||
Miço ![]()
|
![]() şöyle bir alba sitesini gesdim fakat canlı yem için incemi kalınmı iğne kullanacagıma karar veremedım..bi abi kalın ve duz iğne önerdi..sizce nasıl olmalı??
![]() |
![]() |
#68 | |||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar canlı yem takılışı için baska bir yöntem daha farkettim..Şuna bir bakın,,sizce nasıl???
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Çagdas Özmen 1988/kocaeli Bu mesaj en son " 21-03-2006 " tarihinde saat 21:32 itibariyle ilhanmania tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çağdaş, artık şu levrekleri avlamaya git,yoksa bulamayacaksın onları,senden kiloluklarını yakalamanı bekliyoruz,yöntem güzel,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
Miço ![]()
|
![]() :d saol abi,,inşallah..Ben bu yöntemi baska bir sitede buldum paylaşmak amaçlı koydum..BEnim yontemım tamamdır yani abi o konuda bir sorun yok
![]()
Çagdas Özmen 1988/kocaeli Bu mesaj en son " 22-03-2006 " tarihinde saat 18:14 itibariyle ilhanmania tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
canlı yem ltfn cevap? | ALİ ŞEN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 16-08-2008 13:24 |
İznik Canlı Yayın | cevat2 | TATLI SU AVI | 11 | 24-03-2007 10:18 |
canlı sohbet | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 17-06-2006 11:06 |
Canlı Kameralar | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-02-2006 03:26 |
Taze mi Canlı mı ?? | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-01-2006 20:11 |