![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili abilerim kardeşlerim şu sıralar foçada nerelerde hangi balıklar çıkıyor orak adası ve hayırsız adada durumlar nasıl
SAYGILAR
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sadece mırmır akını var diyorlar ama insafsızlar bırakmıyor çoğalmasını hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Foça içinde foçaya en son giden arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 3 hafta önce balık yoktu eski foçada ingiliz burnunda kıyıdan av yaptık.Fakat teknelerde hep boş geldi şimdi durum nedir bilmiyorum.Geçen hafta sonu ıldırıya gidenler çok iyi av yapmış..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yeni foça burun ucunun arka kısımda eğer kıbrıs oltası ile atarsan çok güzel sarpa, kefal, karagöz alabilirsin ben sepetatıyorum çok güzel balık veriyor...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eski foçada en çok isparoz çıkıyor ben limandan zargana ve gopez alıyorum birde
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Foça'da denk gelen sargozlar | Yağız DEMİR | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 18-01-2011 11:30 |
Çeşmealtı (İZMİR) Balık avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 29 | 07-09-2010 09:31 |
Eski Foça'da (İZMİR) bu hafta balık yoktu | gonencsenkal | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 20-06-2010 23:01 |
Foca'da Balık Avı icin acemiye yardım | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 28-01-2008 21:30 |