|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#121 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol bey merhaba benim hummınbırd 997 cı var biliyorsunuz daha önceleri yardımcı olmuştunuz.sitesine girdim güncelleme yapılıyormuş pek anlamıyorum ama bu güncellemeler ne işe yarar.bende güncelleme yapayımmı .teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#122 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güncellemeler, ya yazılım iyileştirmeleri ya da harita detay eklentileri ile ilgilidir.Son güncellemenin detay açıklamalarına bakıp sizdeki yazılımla karşılaştırmasını yapın.Şayet yazılımla ilgili ise güncellemesini yapın derim, ancak haritalar kısmında ve bizim suları ilgilendirmeyen bir güncelleme ise hiç dokunmayın derim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Erol bey.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#125 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba; Erol bey (60 ile 100 metrede) dibe yapışmış veya dipte duran balıkları gösteren sonar varmı? varsa marka ve model nedir? Garmin 400 bu işi görebilirmi?
Teşekkürler. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol abi bu balık bulucuların hem kıyı avcılığı hem tekne için olanları var mı varsa nasıl bir çalışma prensibi var fiyat aralıkları nedir bilgilendirebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Erol bende bir karşıyakalı olarak yazdıklarını merakla okudum gerçekten doğru bilgiler aktarıyorsun.Bu konuda uzmanlaşmışsın. Balık bulucuları alan arkadaşlar bununla hemen balığın yerini bulup dipteki oluşumları bir bakışta anlayacaklarını zannettikleri için ilk deneyimlerinde hayal kırıklığına uğrarlar. Burada en önemli şey sembollerin,renklerin ve şekilleri neyi anlattığını çözebilmektir. Bilgilendirmelerin iin seni kutlarım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() erol abi merhabalar,bende 5.75 kamaralı rota princess var.arka sol kıç kısmına garmin 90 balık bulucumun aynasını sabitlemiştim aynanın üzerinde midyelerin oluştuğunu gördüm bunlar zamanla görüntü almayı zorlaştırıcaktır herhalde.bunları nasıl temizleyebilirim elle denedim çıkmıyor sert bi cisimle vurmak istemiyorum aynaya zarar verebilir sıvı bişey sürüp veya başka bişeyle nasıl temizleyebilirim teşekkürler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol bey bilgilerini bizlerle paylaştıgın için teşekkür ederim. Benim teknem yok kiralık tekne ile çıkıyoruz. Normalde balık bulucuya gerek kalmadan kertirizle avlanıyoruz. Bu aralar jigginge merak sardıgımız için ebay den balık bulucu almayı düşünüyorum. Ebayden gelen garmin 400c de türkçe menü varmıdır? Esas önemlisi kiralık teknelerde seyyar olarak kullanabilirmiyim? Garmin 400c mi yoksa Eagle 540 cdf mi işimi daha çok görür. Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |