![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ARKADASLAR SIZLERE BAZI SAZAN KILIPLERI SUNUYORUM UMARIM BEYENIRSINIZ
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MURAT CANDAR ANKARA muratcandar81@hotmail Bu mesaj en son " 23-03-2006 " tarihinde saat 07:22 itibariyle turnacı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler paylaşım için,lakin birde imzanız olsa,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi mrb beni sen öldürdün.mevsime daha üç ay varken bunlar benim gibi tatlı su avcısına yapılırmı.çok hoş.teşekkürler
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır... BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM... A.R.B. Bu mesaj en son " 23-03-2006 " tarihinde saat 01:37 itibariyle uzman tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() çokkk teşekkur ederimmm
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok teşekkürler güzel videolar
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ArkadaŞim Kilİplerİnİ Çok BeĞendİm Umarim Kendİmİzde Onun Gİbİ Klİpler Çekerİz.haydİ Rastgele..
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sayfalar açmıyor ne yazık izlemek isterdim
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler ama linkler kalkmış...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Malesef açılmıyor. genede ilgiye teşekkürler.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|