|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selamın Aleyküm Abilerim Akranlarım KardeşLerim...
Ben Fatih. Manisa Turgutlu'da başladı bu balık tutma merakı , kimi zaman balıklar arkadaşım oldu kimi zaman dert ortağım resmen vücudumda ne kadar yorgunluk , dert , tasa varsa çekip aldılar her daim , öyle iyi geliyorlarki bana =) Yemiyorum belki oda ayrı bi tuhaflık fakat çok seviyorum balık tutmayı. Hatta bazen survivoru izLiyorum ve beni oraya sadece balık tutmak için göndersinler diye zamanında acuna mail bile attım =))) Buda işin esprisi olsun.. Şu an İZMİR / Torbalı da ikamet ediyorum gidebildiğimiz yerler deniz olarak Zeytinköy , Pamucak , Kuşadası - Tatlı su olarak Belevi.. Umuyorumki sizlerdende güzel bilgiler alıp , aldığım bilgilerle güzel paylaşımlara imza atarım.. Saygılarımla Efendiler
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 10-08-2010 " tarihinde saat 21:11 itibariyle Fatih AKDAĞ tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |