Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi
tebrikler taygun dahada bolll pembe şekerler avları dilerim
|
Teşekkür ederim Orhan abi güzel dileklerin için.
Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi
Tayguncum mercanlar süper afiyet olsun.Hava müsade etseydi daha çok yakalardınız ama sağlık olsun bir değişiklikte insana yetiyor.
|
Turgay abim mercanlar gerçekten çok güzel dişe dokunur cinsten ama hava ve akıntının azizliğine uğradık.
Alıntı:
ForzaBesiktas tafarından gönderildi
Kardeşim anlatımın ile birlikte en az senin kadar bende üzüldüm ama yinede 2 saatte güzel pembeleri almışsın. Tebrik ediyorum ve rüzgarsız , akıntısız avlar diliyorum 
|

Teşekkürler sayın abim inşallah birlikte de böyle güzel pembeleri çekeriz.
Alıntı:
Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi
Taygun kardeşim maceralı bir av olmuş ama değmiş tebrik ederim.
|
Raif kaptanım gerçekten emeklere değen bir av oldu, az ama öz
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi
Taygun'um,iki saatlik avda büyük başarı.Bayramın ikinci gününden itibaren denizdeyim. Evet tavalıklar çıktı çıkmasınada dişe dokunur birşey bulamadık. Sanki deniz kurumuş.Nedendir bilmiyorum zaman zaman izmariti dahi arar olduk..
|
Süleyman kaptanım bayramda karaburuna gitmeseydim senin teknede kaçak yolcu olarak avlanacaktım biliyorsun telefonlaşmıştık

Kader kısmet bu bayramda Karaburun'a attı bizi orda şansımızı denedik az ama öz oldu.
Alıntı:
orhan yıldız tafarından gönderildi
tebrikler kardeşim kısa sürede iyi av olmuş afiyet olsun daha iyilerine inşallah
|
Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi
taygun tekrik ederim kardeşim azda olsa tavalıklar çıkmış pembiş pembiş. kurtlarıda dökmüşsün maşallah. iğnen keskin avların bereketli olsun.
|
Olsun olsun

darısı başına yakışıklı abim...
Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi
Taygun kırmızılar harika.O kadar zamanda bu işi iyi çıkarmışsınız.Afiyet olsun.Rastgelsin.
|
Sağol Kamil hocam az zamanda iyi denilebilecek bir av oldu dediğin gibi iyi iş çıkarttık
Alıntı:
muhtar45 tafarından gönderildi
Tebrikler Taygun kardeşim, kısa sürede iyi av olmuş..Afiyet olsun.
|
Teşekkür ederim, nasipse yarın akşam afiyet olacak
Alıntı:
yenal45 tafarından gönderildi
taygun kardeşim yinede maşallah güzel bir balık almışsın enkötü günün böyle olsun inşallah hadi dağa güzel avlara inşallah rastgelsin
|
Darısı hepimizin başına abi inşallah.