|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=ukg79;89350]hamit abi yolumuz düşerse elbetteki ilk önce seni ararız oldukça güzel fotolar emeğine sağlık...
![]()
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende hamit abi senden şöyle oltamın pasını silecek mısırıma hamuruma yok olmaz demeyecek
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar bana zıpkınla dalmaya eşlık edecek arkadaş arıyırum istanbul syran tepede oturuyorum yalnız dalınmıyor zevklı olmuyor ilgilenen olursa sevınırım yer onemlı dıyıl araç var tek eksiğim arkadaş
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Söylediğin göle bu hafta sonunki offroad gezisinden sonra bir bakayım dedim. Güzel yere benziyor. 2 arkadaş vardı olta altan. bişey çıkmadı dediler. ama güzel balık olduğunuda söyledir. Tabikli nasip. Önümüzdaki hafta 1 geceliğine orada kamp yapmayı düşünüyorum. inşallah avımız iyi geçer.
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Faydalı bir paylaşım teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|