|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#81 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() murat kardeşim kullanım klavuzu banada lazım gönderirsen sevinirim..aahmetduymaz@hotmail.com şimdiden teşekkürler
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bi meraktır gidiyor, yokmu bunu deneyen, işe yarayıp yaramadığını söğleyecek bir vatandaş... Merak içinde bekliyoruz.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Gürkan abi ne zamandır göremiyorduk, iyi oldu geldiğin.. Abi saat konusuna gelince ben kullunmadım ama kullanan abim var.. Saati ilk aldığında bölge kordinatlarını (Enlem ve Boylamları) girmek önemli imiş.. Kendi deneyimlerine göre saatin aktif olduğu saatlerde gerçekten balık yakalamış.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Şimdiden çok tşkler |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() banada yollarsanız cok sevınırım hasan_yildiz_87@hotmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
bu arada casio ya saat sattırdığımız yetmedi şimdide nokia ya telefon sattırcaz ![]() sat gele |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ıkı gun once saat bugun balık tutulmaz dıyordu ama aldım takımları manavgat ırmagına gıttım 4saat balık avladım ve gercekten tutulmadı hatta tutulmayı gec tık bıle demedı kım bılır belkıde saat gercekten calısıyor ınsallah tuttugum gunlerde olur
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar banada kullanım klavuzu gonderecek varmı acaba yasintrbjk@hotmail.com
ilgilenen arkadşlara sımdıden teşekkurler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() türkçe kullanım kılavuzuznu bana da yollayabilir misiniz burhanerturk@hotmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() SELAM abıler kardesler bende busaatten naldım aldıgım seri 82wd-7a serisi yalnız tek sorunum koordınatın nereden gırıldıgını bulsmsdım ve hangi kordınatı kullanacagımı bılenler varsa bana bu konusa yardımcı olursa sevınırım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |