![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Avlanılan Bölge: Alman Adası Açıkları
Ekip: Ben, babam, Faik Amcam (forumdaki nicki Baba Kartal) ve oğulları Burak-Efekan, Zafer Amcam ve oğlu Çağrı. Tekne Sahibi: Süleyman abi (nam-ı diğer Kaptan Karabulut) Hava durumu: Rüzgar nedereyse sıfırdı. Güneşli, sıcak bir gündü Kullanılan yemler: Hamsi, Sülünez, Mamun Tutulan balıklar: Uskumru, kolyoz, karagöz, kopez, isparoz, izmarit, mırmır, kalamar Süleyman Abi'yi özlemişiz. Çok uzun zaman olmuştu beraber ava çıkmayalı. Güzel, keyifli bir gün geçirdik hep birlikte. Bu kez ekipte yeni üyelerimiz de vardı. Hedef balığımız uskumruydu. 34 adet hatrı sayılır irilikte uskumru tuttuk. Onun dışında bol miktarda da kopez, ısparoz, izmarit, biraz karagöz ve bir tane de güzel bir mırmırımız, bol miktarda da kahkahamız, keyifli geçirilen zamanımız vardı günün sonunda. Süleyman Abi'ye teşekkürlerimizle... Tüm rastgelsin ailesine sevgiler... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutlarım çok güzel balıklar eee nede olsa amcam kaptan karabulutla gitmişsiniz. bir dahaki sefere şimdiden rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Banned
|
![]() Muhteşem kareler tüm ekibi kutlarım.Bereketli olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bol muhabbetli bir gün olmuş.
Hepinizi tebrik ederim. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel bir av partisi uskumruda bol, temiz hava ,sohbet...
daha ne olsun ellerinze sağlık
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler Adem Abi. Saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tam dediğiniz gibi Halil Abi. her yönüyle keyifli bir gün oldu. Uskumruyu lezzet bakımından da çok severim. Tam benlik herşey. Teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler İbrahim Abi. Gerçekten de keyifli bir gün oldu. saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Üğurcum tüm ekibi kutlarım avınız her daim böyle geçsin tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 16-05-2010 Avı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 45 | 27-07-2010 09:24 |
KARTAL TEAM ve Hikmet Kaptan Av Raporu | hikmettulgay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 18-05-2010 12:03 |
13.03.2010 Kartal Team Foça'da | The Lunatic | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 17-03-2010 13:51 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |