![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tatlı su avcıları kanınızı kaynatacak bir haber vereyim sizlere :dikkat: özellikle yayın ve sazan avlamayı sevenlere BORNOVA KAYADİBİ KÖYÜ yakınlarında ikiz göllere bundan 10 yıl kadar önce bırakılan yayın ve sazan av vermeye başlamış yem olarak kurbağa ve canlı yem kullanıyorlarmış yayın için ilgi ve bilgilerinize. SAYGILARIMLA
SEKO bak baba ne araştırmalar yapıyorum siz İzmir'e geleceksiniz diye Sami falana cümbür cemaat size av adresi. ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haldun abicim bu güzel araştırmacı gazetecilik örneğinden dolayı seni kutluyorum.
Bizim ilgi alanımız olmaz öyle kurbağa falan ama aklımızda bulunsun ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar burayı tam olarak bilen varsa yol güzergahını felan tarif etsin..önce bir ziyaret ve keşif yapayım...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Gerçekten iyi habermiş.Sağol Halduncum...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() haldun verdiğin bilgi için teşekkürkler, bize yakın, gidip görmek lazım.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,tuzcu olmama rağmen dayanamadım,tatlıcılara,sevgilerimle
İlçe: BORNOVA - İl: İZMİR Demografik Bilgiler: Nüfusu:2000 yılında 100 İle Uzaklığı:8 km İlçeye Uzaklığı:8 km Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Var / Faal PTT Acentası Var Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aha da yol tarifi,Muvaffak abi yakalayacağın balıklardan tatdırırsın artık,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rica ederim arkadaşlar önemli olan bilgileri paylaşmak. Erol abi bende sana teşekkür etmek isterim ellerine sağlık çok güzel bir harita. Sanırım artık köy yolları haritamız var.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar benim de bu bilgilere ek olarak edindiğim bilgiler var:
İkizgöller'e Kayadibi'nden değil, Çamiçi Köyü'nden ulaşım varmış. Yalnız göle giden yol muhtarlık tarafından kapatılmış. Nedeni de daha önce gelen balıkçılar çok fazla balık avladığından köyün gençler üstlerine saldırmış ve dövmüşler adamları. Benzer olayların yaşanmaması için de yol kapatılmış. Ben gidip görmedim ama aldığım bilgiler bu yönde...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |
Kişin Tatlisu Balik Avi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 26 | 08-02-2006 09:20 |