![]() |
#3671 | |||
Kaptan
|
![]() Cümleten Selamunaleyküm.. Hayırlı işler bol kazançlar dileyerek kahveyi açıyorum.. ![]() Ne zamandır kahve boş bir tadilat felan yapmak lazım.. ![]() Haydi hep beraber bir araya gelelim şu kahveyi bir adam edelim.. ![]() Sonra bakın siz muhabbetin nasıl beli kırılıyormuş.. ![]() ![]() Malum havalar değişiyor balığa çıkmak güçleşecek .. Balığa gidemeyip kahveye gelmeye iki lafın belini kırmaya yüzünüz olsun.. ![]() Ben çayları demledim.. ![]() ![]() ![]() Gerisi size kalmış haydi afiyet olsun.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#3672 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kahve yok mu? Kahve . Hele sakızlısı.
Tüm site üyesi ve okurları olan dostlarımın yeni yılını kutlar, önce sağlık ve mutluluklar, sonra da bol bol iyi avlar dilerim. Yeni yıl hepinize RASTGELSİN.
![]() |
#3673 | |||
Kaptan
|
![]() günaydın herkeze
çaylar soğumamıştır inşallah necati abi... ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3674 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kimse kahveye uğramıyor diye almıyoruz elimizde olanda bayatladı.. Hele bir milletin ayağı alışsın.. Kahve, oralet, adaçayı,tarçın, badem daha sayamadığım çeşitler burada olacak .. Anlıyacağın NEKA EKMEK OKA KÖFTE.: ![]() Sanada günaydınlar kardeşim.. çaylar soğumamıştır heralde ama sen yinede ortalardan biryerlerden al.. Onlar daha sıcaktır.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#3675 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Oooo mekan açılmış.Hayırlı işler.Arada bir uğrarım.Nasılsınız arkadaşlar?
![]() |
#3676 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende çayı nerde içeyim diyordum,çok sağolasın Necati kardeşim ve gönül dostlarım,canımda felaket sıkılıyordu,Kayınpeder-kayınvalide rahatsızlıkları nedenyle tedavi amaçlı bizde kalıyorlar (hanım sağlıkcı olduğundan) bu nedenle ava ve balığa uzun süredir çıkamıyorum,organizasyonada son ana kadar isim yazdıramıyorum bu nedenle. (yalancı duruma düşmemek için),artık yer kalırsa son 1-2 gün adımı yazdırabilim.Sizleride tanımak için iyi bir fırsat olacaktı.Ama neyse Onlar iyi olsun yeterki. Sizlerinde canını fazla sıkmayayım,muhabbet ederkende baya çay içmişim, gelecek sefere çayı ben demlerim artık.
Kendinize iyi bakın. Tüm dostlarımın yeni yılını kutlar,sağlık ve mutluluklar dilerim,2011--2010' u aratmasın.
Bu mesaj en son " 30-12-2010 " tarihinde saat 14:15 itibariyle muhabbetci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#3677 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Balığa gidemiyen arkadaşlar vakit bulduklarında sanal kahveye takılacaklar.. sanal olduğuna bakma abi sen bilirsin.. burada çayda sıcak arakadaşlıkta sohbette.. herzemen beklerim abi.. |
||||
![]() |
![]() |
#3678 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ömer abi öncelikle amca ve teyzeye geçmişler olsun.. Abim her nekadarda bu işe gönül versek öncelik sağlık ve iş tabiiki .. Bizler boşta kalan vaktimizi bu güzel hobi ile geçirmek isteyenleriz bilirsin.. Heee balığa gidemiyormusun o zaman dostlarla ava giittiğimiz hatıraları yad etmek üzere öncelik yüzyüze oda olmuyorsa bu ortamda hoş sohbet etmek.. Ama buraya devamlılık şart tabiiki aksi halde batarız vallah... Organizasyon meselesini takma kafana hoş sohbet olduktan sonra bir sonraki sefere olur işaalah hem org sonrasında açılacak görseller ile seni oradaymışsın gibi yaşatırız üzülme.. şimdilik kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
#3679 | |||||
Kaptan
|
![]() herkese hayırlı akşamlar
![]() neco kulağını çekecem nasıl kahvecisin sen ![]() kahve dediğin böyle olmalı ![]() batırdınız kahfeyi iflas ettik ![]() atın tutun savurun işte meydan ![]() ![]() aman dikkat bak orada oltalar var üzerine basmayın ![]() ![]() ![]() ahanda zil ötüyo |
|||||
![]() |
![]() |
#3680 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iyi akşamlar çaylarda tavşan kanıymış hani Necati; herkese çaylar benden.. ben bir demliği şahsen bitiririm ona göre yedeği bolca tut
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |
rastgelsin | seckinmisket | Tanışma | 13 | 10-06-2009 10:26 |