|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() yeşillenmiş karşılık derken bişey anlamadım ama mutlaka güzel birşeydir.
![]() halil abi karşılanmak için önceden haber vermek adetim deyildir birgün aniden oralarda görürsen şaşırma ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sizler gibi saygıdeğer abilerimle balığa gitmek büyük keyif ayrıcada başımın üzerinde yeriniz mutlaka var ![]() ![]() henüz stajer bile olamadım halil abi. Bu mesaj en son " 12-12-2010 " tarihinde saat 22:39 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Halil abi yarın musait isen bir çayını içmeye geleceğim,Kamil hoca sizin çayın çok güzel olduğunu söyledi...
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() Ustalarım güzel dostlukların devamı dileğimle...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Banned
|
![]() Dostlukların devamı ve nasırlaşması dileğiyle.Paylaşım için teşekürler .Esenkalın.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
teşekkür ederim organizasyonda görüşmek ümidiyle teşekkür edeim organizasyonda görüşmek ümidiyle
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [quote=halil 23;99445]çay her zaman hazır Öner'im beklerim bir dahaki manisa team deniz organizasyonuna beni de yaz
teşekkür ederim organizasyonda görüşmek ümidiyle Liste başında senin ismin olacak Halil abi.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nice Yıllara Halil | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 04-07-2006 14:52 |
Hoşgeldin Halil Balkanlar | hijacker54 | Tanışma | 4 | 01-03-2006 06:56 |