|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir av olmuş,tüm ekibi kutlarım.
Neco bu kırmızı ne ayak kırmızı giymiş kımızıları çekmişsin yoksa bendemi bir deneme yapsam bu hafta bilmemki... Mehmet durmuş durmuş sonradan açılmış gibi bir halin olmuş,sende cımbızlamışsın mercanları alttan mahşallah ![]() İbrahim ve Engin için söylenek laf yok zaten onların ne kadar eli balık çekmeye alışmış oldukları her hallarinden belli,kısaca başları biraz zahmetli ama çok güzel sonuçlanan bir av olmuş tüm ekibi birkez daha kutlarım... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Kırmızı tesadüf desem olmaz, biliyorsun tüm avlarımda giyiyorum.. Geçenlerde gittiğim bir avda bir çoban kardeş istedi ama bir keramet var bu montta dedim ve vermedim.. ![]() ![]() Bu avdada gerçekten Mehmet abimde bir anormallik vardı ama sonunda toparladı günü kuttardı .. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler arkadaşlar. Ufak tefek aksiliklere rağmen mutlu bir zaman geçirmişsiniz.. Önemli olun yapılan işten mutlu ayrılabilmek değilmi zaten...
![]() |
![]() |
#55 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Halim abi gerçekten öyle .. Dostlarla 2011 e harika bir giriş yaptık.. Katılım için teşekkür eder 2011 de seninde nasibinin bol olmusını dilerim |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler kardeşim,elde olta kovada balık yeniyılı karşılamışsınız
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 4X4' lük bir av ve anlatım olmuş, emeklerinize sağlık iyi bir göz ziyafeti çektik sayenizde bütün ekibi tebrik ediyorum teşekkürler bu güzel paylaşım için , Saygılar...
17.10.1969 MANİSA/merkez A rh + Selam Sevgili Dostlar,Aranıza katılmaktan Büyük mutluluk duyacağım,Bu gibi sitelerde amacın resim veya video paylaşımı değil Dostluğun paylaşımı yapıldığı Bilinciyle , iyi bir aile olacağımızı Temenni ediyorum,Bütün Doğa ve Balık avı tutkunlarına rastgele diyorum... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ayhan abi bende katılımlarınız için teşekkür ederim.. Hele imzanıza bayıldım .. Çok güzel anlatmışsınız olayı inanın burada bunu bulacaksınız.. Teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2011 ilk sazanı :) | AliATEŞ | TATLI SU AVI | 24 | 27-01-2011 20:34 |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
Hoş geldin 2011.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 16 | 02-01-2011 22:09 |