![]() |
#101 | |||
Miço ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Banax sx4000 c rulmanlı, 4,8:1 devir, 710 gr, 0.35-370mt misina kapasiteli Alüminyum gövde Yüksek hızlı devir Sessiz geri dönüş sistemi Sağa - sola takılabilir kol bu makıneyı almayı dusunuorum sızce nasıl?? tavsiye eder misiniz??
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#102 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş ben bu makinanın aynısından geçen sene 60 ytl ye aldım çok kaliteli gibi gözüküyor ama daha bu makina ile balığa çıkamadım bence uygun bir makina sazan,turna ve yılan balıkları için ideal gibi duruyor bu sene deneyeceğim o zaman daha bir detaylı bilgi sahibi olurum bu makina hakkında.
![]() |
![]() |
#103 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi agırlıgı yuzunden ben sx2000 almaya karar verdım..Özellık olarak aynı zaten,,o kadar fazlada misina sarmayacagıma gore 2000 cok mantıklı gibi
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Son karar senin çağdaş bencede bu hem ağır bir makina hemde misina alım kapasitesi çok ben bu sorunu makaranın içine tesa band sararak geçiştirdim şimdi tahminen180m 0.35 lik misina alıyor.
![]() |
![]() |
#105 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı tarafından silindi.....
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 17-03-2007 " tarihinde saat 18:07 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu makinada öncekinden daha pahalı olanı 300X gold
![]() |
![]() |
#107 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() verdigin bilgiler sahsen cok tesekür ederim.bütün '' http://www.rastgelsin.com''ailesine rastgelsin
_________ mehmet_antalya |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yardımlarımız her balıkavına yeni başlayan balıkcı arkadaşa ulaşması amacımız,bizlere katkıda bulunan ve halen bulunmakta olan arkadaşlarada ben teşekkür ederim Mehmet arkadaşım.
![]() |
![]() |
#109 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu makinaya sahip olan hiç korkmasın yüzde yüz amerikan malı,bu makina ile hiç bir balıktan korkmayın hepsini çıkartır.
![]() |
![]() |
#110 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu makinada gene aynı marka ve amerikada üretiliyor,aynı zamanda baitrunner özelliği var.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |