![]() |
#121 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi şamandıra ile olanı dört gözle bekliyoruz...Ne aletler var da bizim haberimiz yok...
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#122 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar bu sistemde anlamadığınız olursa bana sorarak öğrenebilirsiniz benim için basit olabilir çünki nasıl çalıştığını biliyorum bu yazıda atlamış olabileceğim yerlerde vardır onun için şemalı anlatımda her zaman soru cevap şekli iyidir.
![]() |
#123 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() yukardaki alet biraz pahallı ama istatistiklere göre hareket edersek eminimki çok güzel avlar yaparız çünki denizdeki 1 santigrat oynama bence balıkları etkiliyor. Şamandıralı yöntem güzel iş yapar şöyle 5 metrelik bir kamış ile ucunda şamandıra olursa güzel ısparoz alınır.
![]() |
#124 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun o şamandıra ile derinliği ölçmek sistemi şemanın altındaki yazıda anlatım var.
![]() |
#125 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turnanın göllerde mevsime göre yer değiştirmesi suların soğuması ile küçük balıkları takiben derine çekilen turna suların ısınması ile gene sığ sularda av verir bu şemada bu yer değiştirmeyi gösteriyor.
![]() |
#126 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#127 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Selim abi yarın Samsuna gidiyorum...Tatil dönüşü her fırsatta balığa gidecem ve koyacam resimlerimize turnayı.... |
||||
![]() |
![]() |
#128 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
#129 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık avında kolaylık
![]() |
#130 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi vallaha ben alete güvenmem onun yüzünden bir balık kaçarsa onu yapanı bulmam gerekir oda zor ben kendime güveniyorum ondan iyi bağlayabilirim.Ayrıca o kadar küçük iğne ben hayatta kullanmam..
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |