![]() |
#141 | |||||
Miço ![]()
|
![]() dummy kardeş hoş geldin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#142 | |||||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar ben bir aydan beri yaptığım aaştırma neticesinde BALZERİN THE ROCK 870 BR modelinde karar kıldım makine 70 liktir. sürekli denizde avlanıyorum genelde kıyıdan bu makinanın yanına aynı zamanda uzağa atabilmek için 100-200 gr D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 250-400CM KAMIŞ almayı düşünüyorum sizce uygun olurmu görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim sağlıcakla kalın rastgele!
![]() |
![]() |
#143 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dummy hoşgeldiniz...forum kuralları gereği imza ayarlarınızı yaparsanız size daha doğru hitap edebiliriz...paylaşım için teşekkürler...navi xsa 8000 modeline sonradan bilye eklenebilir demişsiniz...bunu biraz anlatabilirmisiniz...
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu arada torbalılıymışsın...site üyelerinden cekocumcum nickli kuzenim cenk yılmaz da torbalılı...belki tanırsın...
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |||||
Miço ![]()
|
![]() onur kardeş açıklaman için çok sağol bende önümüzdeki salı izmire gidip makine ve kamış bakıcam nede olsa maaşları aldık borçları kapadık biraz borca girsek ölmeyiz herhalde izmirde rastgele ve hisardan başka kaliteli ve uygun fiyatlı makine ve kamış satan yer biliyormusun yada nereyi önerirsin geçenlerde aldığın shimanonun resmini gördüm hayırlı oldun makineye yakışan balıkları tez zamanda çekersin ihşallah.bu arada torbalı 100 binin üzerinde nüfusa sahip ama doğma büyüme torbalılı ise ve benim emsalimse büyük ihtimal birebir tanımasamda simasını tanırım.
![]() |
![]() |
#146 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer rica ederim kardeşim...yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Bu arada kuzen doğma büyüme torbalı/tepeköylü...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |