|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem kardeşim süper av olmuş elinize sağlık
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Onlarda ne öyle MAŞALLAH tebrikler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cem abicim siz ne yapmışsınız böyle yaa
![]() Daha irilerinin ve daha güzellerinin yine seninle olmasını dilerim. Bi haberciyede benim ihtiyacım var herhalde napsam telefona sarılsam mı ![]() Bu senenin en güzel levrek avları arasında desem yeri var ![]() Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim.Çok başarılı bir av olmuş.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() cem kardeşim sayende siteye de üye oldum.
çok zevkli bir av geçirdik. teşekkürler.
doğru zaman ,doğru yer, doğru ekipman. Atıl ŞENKAHYA İZMİR 1969 Tasarımcı Bu mesaj en son " 23-01-2012 " tarihinde saat 10:40 itibariyle kahya tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Siteye üyelik hayırlı olsun
Allah inşallah tekrardan bunlardan daha iyi avlar yapmayı nasib eylesin. Balık yemi yuttu sen de hapı yuttun artık balık virüsü tamamen sarmıştır. ![]() Tekrar tebrik ederim ![]() Rastgele
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cemako;
Levrekleri yine götürmüşsünüz...kutlarım...Şimdi o balıklar bende olacaktı, harika bir ızgara ve kırmızı soğan vede taze ekmek...offf anam offff...paylaşımın için teşekkürler...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel bir av buna ancak helal olsun diyebilirim. Sizin kamışınızın aynısından bende aldım çok hoşuma gitti at çek ile değil ma tekli gezer kurşunlu takımla bostanlı iskeleden büyük bir levrek aldım geçen sene çok güzel bir kamış at çekten pek hoşlanmam ama bu gidişle başlayacağım sanırım...Tekrar tebrikler muhabbetiniz bol olsun...
Ümit AYTAŞ Sürdürüebilir Deniz Yaşamı Aktivisti/İZMİR 1979 (ORh+) Ey kör, Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş Bırak onu bunu da şu gönlünü hoş tut hoş Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefestir alacağın O da boştur boş... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Cem.harikasın..
![]() ![]() ![]() Avınız biraz kanlı olmuş.. ![]() ![]() Ama olsun çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz. Afiyet olsunlar..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Tebrikler Cem kardeşim devamlarını dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Başimiz Sağolsun... | araştırıcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 09-12-2007 08:31 |
başımız sağolsun... | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 30-09-2007 19:08 |
Başımız sağolsun... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 10-06-2007 23:35 |
Hepimizin başı sağolsun.. | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 11:22 |