|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
Mailimede öyle uyarı çok gelmişti bizi mahvettin yarın işe gidicez uykusuz bırakacaksın gibisinden. Kısa yada uzun ama kesin damardan olacak. Yazıların durumuna göre bakarım artık sağol kardeşim. Saygılar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Sağol kardeşim teşekkürler. Bir kaç ayar gerekecek. Sonra başlarız. Saygılar.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
Hayrettin'cim teşekkürler. Keyif almaktan ziyade keyif vermeye, aydınlatma görevimi aktarmaya geldim. Av?? İşte o arada çay molası. Bizim bulunduğumuz mekan Bostancı, Adalar gırgırlar tarafından hergün Hiroşima, Nagazaki'de nereye kadar!!?*** Az zaman sonra herkes traş olacağı jiletin markasını seçecek, o saç kayıkların hepsi bu gidişle jilet olacaklar. Dünyanın hiç bir yerinde böyle kepazelik yok. Daldım birden. Bulabilirseniz sizede iyi avlar. Saygılar.
Baba Yalçın Bu mesaj en son " 30-06-2012 " tarihinde saat 21:37 itibariyle Baba Yalçın tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Baba Yalçın;
aramıza hoş geldin...Aramızda çok iyi vakit geçireceğinizi umut ederim..Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
"Beni kör kuyularda yalnız bırakma" Bu cümleni okuduktan sonra seni nasıl yalnız bırakırım. Rastgelsine bu seferlik girmeyim. Çünkü rastgelicek maile hiç 1 şey bırakmadılar maalesef. Sen en iyi bilenlerdensin. Limana indim baktım Kınalı Burgaz arası 5 gırgır kolaçan Burgaz Ada vapur iskelesi burnunun dibi mola fatfat. Mesajın için teşekkürler. Saygılar.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz. keyifli paylaşımlar dileriz.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Hoşbulduk, Tuncay Kardeşim mesajın için teşekkür ederim. Benim göbek adımla senin soyadından adaş sayılırız. Senden iyi olmasın bir kardeşim daha var, aynı soyadı taşıyorsunuz.
DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR. Bu alttaki cümlen vaaoovvv dedirtecek enstantane bir cümle, bazen duvar yazısı, bazen kitap kapağı, bazende afiş olabilecek nitelikte. Herkesin beyninin ajandasında not etmesi gereken bir cümle. yazıları yazmaya başladıktan sonra bu cümlenin üstünde niye durduğumuda zamanla anlıyacaksın, tekrar teşekkür ettim. Saygılar Kardeşim.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Üstad
|
![]() Aramıza hoş geldiniz
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Hoş bulduk Murat'çım teşekkür ederim. Saygılar.
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz umarım keyifli sohbetler yaşayabileceğiniz size uygun bir ortamla karşılaşmışsınızdır.
Saygılarımla..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | memo79 | Tanışma | 3 | 02-09-2010 16:25 |