![]() |
#11 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rapala Skitter Walk çeşitleri.
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com Bu mesaj en son " 03-04-2006 " tarihinde saat 18:09 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
|
![]() Rapala Twitchin Rap çeşitleri
![]() |
![]() |
#13 | |||||
|
![]() Rapala X-Rap çeşitleri.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
|
![]() Rapala X-Rap Magnum çeşitleri
![]() |
![]() |
#15 | |||||
|
![]() Strıke Pro çeşitleri.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
|
![]() Yo-zuri 3D Minnow çeşitleri.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şimdi bunların açıklamalarını erol abiden bekliyoruz
![]() Teşekkürler haldun abicim.
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() beyler bu sanat eserlerinin cazibesine kapılmamak mümkün değil. ben yıllardır (1997 yılından beri) sırtıcılık yaparım genelde. şunu belirtmek isterim: DENİZİN, DOĞANIN KURALI YOKTUR. ben lüferi genelde lure ile avlarım. bu sene ekim ayında akın başladığında biraz lüfer aldım. aralık- ocak aylarında ise lüfer özellikle sedef beyazı silikonda randıman verdi (tabi biz bu işi çözene kadar diğer arkadaşlar buradaki balıkları bitirdiler). şimdi ise alttan fosfor takılan suni yemleri tercih ediyorlarmış. bilgilerinize sunulur.
bize, görüntü olarak ve aksiyonu düzgün olabileceğini düşündüğümüz suni yemler, balıklara cazip gelmeyebiliyor. benim düşüncem: doğanın çok iyi gözlemlenip, hedefimizdeki balığın hangi yem peşinde olduğunu iyi analiz etmektir. takım çantamızda da ona benzer suni yem varsa o anda randıman alınabilir. |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman arkadaşım tabiki balıkların peşinde oldukları yem balıkları imitatsionu her balık avında geçerli belli balık avlarında yanlız yakalamak istediğimiz balığıda iyi tanımak gerek ben yayın avında kulanılan bir metod,dan bahsetmek istiyorum bu bağlamda,herkesin bildiği gibi yayın tatlısuların en büyük balığı bu balığın peşinde olan avcılar bütün takımları hazırlayıp suya attıktan sonra yemin bulunduğu yerde KVOK isimli bir tahta parçası ile suya vurup ses çıkartıyorlar bu ses sayesinde yayın o bölgeye yöneliyor bu suların kıralı benim ne oluyor o ses gelen yerde der gibi ve yemi rahatlıkla bulabiliyor,bu yöntemi yayında kulanıyor balıkcılar,değişik balıkların değişik tutuş şekilleri var işte burada tutmak istenilen balığı iyi tanımak lazım geldiğini düşünüyorum hiç tutmadım ama lüferinde değişik wobbler ve kaşıklarla tutulduğunu okudum,balığın o anki sahte yeme tepkisini anlayıp ona göre balıkavını şekillendirilmeli.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 05-04-2006 " tarihinde saat 01:20 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sırtıcılık çok tecrübe isteyen bir olay bizim 1-2 fırın ekmek yememiz gerekli sizleri hayranlıkla dinliyorum. Bilgiler için teşekkürler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğneler &Olta Çeşitleri | Bir Dost | İğnelerle İlgili Herşey | 10 | 16-10-2011 12:55 |
Şamandıra Çeşitleri Hakkında Ne Biliyoruz | MAVİ FENER | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 08-07-2011 21:14 |
Sazan yemi çeşitleri | Nedim Gürler | TATLI SU AVI | 4 | 30-04-2009 10:14 |
PALAMUT ceşitleri. | Rauf | Deniz Balıkları | 2 | 18-10-2007 07:47 |
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-)) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-06-2007 14:57 |