|
Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu Üye olma, resim ve video yükleme gibi konularda yardımların bulunduğu bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan abi tarihide normal şekile getirdim
![]() daha önce dikkatimi çekmemişti uyarın için teşekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() bu zaman dilimi diye çıkan pencere bilgisayarın neresinden çıkıyo bir türlü bulamadım.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ramazan bey merhaba,
Ben de forum saatini az önce ayarladım. üstteki barda "Kontrol Paneliniz" e tıklayın, sol tarafta açılan pencerede "Ayarlar&Seçenekler" penceresinin altındaki dördüncü bölüm olan "Seçenekleri Düzenle" yi tıkladıktan sonra açılacak pencerelerden yine dördüncüsü olan "Tarih Zaman Ayarları" penceresinden Taygun'un yaptığı son değişikleri uygulayın. Saygılar
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() erhan bey teşekkürler şimdi becerebildim düzeltmeyi.
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar düzeltmeyi giriyorum ancak yine eski haline dönüyor.!
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıvanç abi
ben kontrol panelinden baktım saatiniz doğru görünüyor saat sayfanın en altında yazıyor kontrol ederseniz sevinirim ![]() olmaz ise başka yollara başvururuz.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun merhaba, ben forum saatini 1.58 görüyorum doğru mudur?
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Organizatör
|
![]() tagom bakıyorum elinden bir kaçan bir uçan kayboluyor. derslere ilgi aman haaaa
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Organizatör
|
![]() tago benim için de fırsat bulursan bir rot ayarı rica
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli Rasgelsin ailesi uzun süredir uğraşlarımın neticesi olarak ellerimden parça,parça işlenerek yaptığım teknelerimi sizlerle paylamak istedim inşallah beğenirsiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kalama ayarı | udgunes | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 29-07-2008 19:45 |
forum saati yanlışmı çalışıyor | iskorpit | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 0 | 21-04-2008 11:00 |
Forum ile ilgili planladıklarımız | gokseldbuga | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 13-04-2007 10:09 |
Önemlİ-forum İle İlgİlİ | gokseldbuga | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 16 | 25-03-2007 20:27 |
Rüzgar2 nin Forum Günlüğü | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-12-2005 20:45 |