![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sapanca ve yuvacık barajında avlanıyorum ilhan şu hileryayı bende hiç duymadım nedir abi bu ????
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Bir cins kefalin ufağına ilarya dendiğini duymuştum.Belki de odur.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Küçük kefallere balıkçıların takmış olduğu takma ad.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Okey adamım sağol gerçekten bu balıkçılara akıl sır ermiyor
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Bu tatlı su canavarının bir resmini ekleyeyim de görün ,yaşadığı suların efesi kimmiş...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Yurdumuzda da bu boya gelenleri var elbette...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Çok sudak yakaladım ama böylesi de bir gün denk gelecek elbet. Hayalimdeki balık söylenecek bir şey yok........ ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşım mrb ben ıspartadan murat levrek avında dedğin gibi 0.30 misinaya okey ama bunun 0.20 remixon örgü misina kullanılması halinde ayrıca kurşunu ön takım yerine iğne önde fırdödü arkası oynar kurşun kullanır ve makina ile canlı yem atışı yaparsan sınuç korkunç olur.yemin ediyorum şu an ıspartada 7.5 kg ile rekor bende yarın resmimide yolluyırum sana saygılar
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bilgilerinizi paylaştığınız içinde ayrıca teşekkürler
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Aramıza hoşgeldin Murat...Takımla ilgili daha ayrıntılı teknik bilgiler de eklersen seviniriz.Rekor balığın resmini de sabırsızlıkla bekliyoruz.Sevgiler...
Not:İmza kısmını doldurursan seviniriz.Forum kuralıdır... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denİzde Derİn Su AvciliĞi | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 12-10-2006 08:50 |
Izmir'deki Tatlisu Avcilarina | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 21 | 17-05-2006 00:43 |
Kişin Tatlisu Balik Avi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 26 | 08-02-2006 09:20 |
Turna Avciliği | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 30 | 31-12-2005 08:28 |